brangus dalyviai

brangus dalyviai

nieko blogo Gerai o jei dar 85kw Gerai

fiatas papus krato Taip Gerai

kiek brangus?

kokia nuomone apie si Mašina ir 1.9JTD?? labai griuna? auto perkamas Moteris ir ziuriu nieko jie nekainuoja, o boba kaip ir sutinka su stilo tik tures but raudonas kaip ir galvoju apziuret sita auto.plius.lt/skelbimai/fiat-stilo-1-9-l-kupe-2276687.htmlps. kurmi neturi kokio bobisko automobilio?

Pala, cia ne ta boba kur geltonos ibizos norejo?

tau jau atsakyta pirmoj zinutej Mirktsiulyciau nepirkt Lietuvoje. daugiau sia tema neturiu ka pasakyt. edita: turesiu labai grazia corolla 12`likta, bet pagal turimus litus tau nenes. Bet pilna Vokietija graziu masinu, piesk PM Tips, ple, cia bangoj jau zinoma kas ka ru… afigienai Cha cha

ta pati, tik nera geltonu ibizu nera Pavargęs

Tu jai dar paaiskink, kad ir tobulu vyru nera.

ta ji jau senai suprato ir atleido man Cha cha

atleido ar isdave tave? su tobulesniu… nei tu suzinosi nei ka bendrai Cha cha

nei man idomu Juokiasi Juokiasi

kai ziuri bobai fiatus ir seatus aplamai keista, kad ji dar taves nepaliko Cha cha

nesenai teises islaike tai *pimp…* geresnes nepirksiu Špyga

questai, a nkj jai tas dyzelis? ar tu cia turtOli lauzi is saves? jami toki fiata uz 5klt su atvezimu ir lai drozia ji…

guestas taip ir sakyk, kad geresnes neverta Cha cha

Nupirk audi is manes ir padovanok jai, ir as ir ji busim laimingi Flirtas

o kas jai i baka pils jei ne as, o dyzelis kartais man nieko nekainuoja, o siaip perku po 3.5 Laimingas

audi yra pardavime a4 b6 oj kaip noreto jos, bet uzteks ir kokio seato Cha chamrc, verta ir 333 audi, bet kaip pirma masina tegul nudrozia koki stilo ar seata, o paskui bus matyt ir paciai manau lengviau su kokiu krepsu maltis po miesta, o gal visai nesiseks vairuot ir nenores vazinet Cha cha

uztrukau viena minutesuchen.mobile.de/auto-inserat/toyota-corolla-reduziert-1-4l-1-h and-klimaanlage-n-m%C3%B6nchengladbach/162403878.html?lang=de&pageNumb er=1&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelV ariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.sea rchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModel Variant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2002-01-01&co lors=RED&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT