Brangsta SMS Bites C1 plane nuo 2003 sausio 15
Nuo 2003m. sausio 1d. C1 brangina SMS. Kainuos 0,15.
kas per *pimp…*nia ??is kur tokios zinios
Nu nx is kur tu tai istraukei?
…čia gal į užsienį?..
Neturi teisės branginti SMS Lietuvoje - sutartyje numatyti tarifai ir juos kelti gali tik pasikeistus Lt ir USD santykiui. (Šiuo atveju jie jau senai turėtų tik mažėti)
ai susvaigo bachurelis ir vsio
nenusisnekek…
shit!
Gal susapnavo
Tai tikriausiai kad susapnavo Ir ash galiu prisvaigti nesamoniu, kad tas ir anas brangs arba atpigs…
na jau na jau… is wis apie c1 plana nieks neskelbia nieko taj is kur tu ce istraukei ir dar kad brangs xixi
Visai jis nenusvaigo, kaip bebūtų gaila, bet tai yra teisybė, įmonės kurios turi C1 planą gavo raštus apie SMS pabranginimą, į Užsienį 0,45 Lt, Lietuvoje 0,15 Lt
Eina nx, cia rimtai ??? ar eilinis dzhiaukas, proto pisim…as
Cia visai rimtai, be jokiu bairiu, neturiu ka veikt, zmones isdurineti
balvonai jei brangti pati bite pranestu nes privalo gi. o cia tai mieganciuju sapnai
Fizz:
Tu aklas ar nemoki skaityt, aš viršuj gi rašiau, kad gavo raštus…
nieks nieko nebrangins.
Tiesiog atsiranda naujas c klases planas.vadinsis jis c50 or smth.
Bet kaip as kalbejau su c1 platintoju vienu ,sake jog i ta plana gales pereiti patys vartotojai.Ten jis kai kuriais atvejais pigesnis.SKmabuciams i bite ir uzdara grupe
Nu tikrai debilai, bliamba, gi aš aukščiau parašiau, kad GAVO RAŠTUS, aš turiu tą raštą
Prieš rašydami, perskaityk kas aukščiau rašoma
Man atrodo, kad sutarti parasyta kad operatorius gali gali keisti kainas kaip o didejimo, taip i mazejimo puse pagal savo nuoziura. Ir jeigu nores pabranginti tai taip ir padarys.
as irgi turiu rasta. Bet man tai px. Sms per menesi parasau 2-3 svarbu pokalbiai nebrangsta. Be to sms galima ir per free saitus siust.