??? brandos egzaminu perlaikymas ???
turiu omeny,ne tuos ,kai neislaikai ir perlaikai pvz _as siemet neistojau kur norejau ir noriu geriau islaikyt egzaminus. kur man reikia kreiptis ? i mokykla kuria baigiau ar kur kitur? galima perlaikyt kiek noriu dalyku ar ne? kaip manote ar mokantis savarankishkai imanoma pagerinti egzaminu rezultatus?_o jei egzamina ialaikyciau blogiau nei is pirmo tada rezultatas vis tiek skaitysis?
žinau, akd perlaikant už kiekvieną egzaminą reikia mokėt pinigus. berods 30lt
na 30lt niekis. o kur reik eit , kad irasytu i laikanciuju sarasus?
reikia kreiptis i savo miesto bazine mokykla, pasiziurek nec.lt skyrelis bazines mokyklos.uz kiekviena egzamina moki 30 lt. tik todel, kad egzaminu rengejai butu tikri, kad atvyxi, tie pinigai grazinami iki spalio menesio, taciau jei i egzamina neateini, pinigu nebeatgausi. po visu egzaminu gausi atskira lapa apie perlaikytus egzaminus, jei balai taves netenkins, galesi tiesiog niekur jo nerodyt ir viskas, niekas gi nezino, kad perlaikinejai,o i sena atestata nieko neraso. tik neuzmirsk, kad kreiptis turi iki vasario menesio, nepraziopsok jei dar kas neaisku,tai kreipkis, sita tema viska zinau
manau gervuoge pakankamai aiskiai parase. del savar. pasiruosimo- tikrai galima,tik butu pravartu pora kart pasikalbet su tu metu 12-tokais. beje ka perlaikinesi?
ne perlaikant moketi, o uzstatus sumoketi, nes daugelis tipo uzsiraso bet neateina, o tai kainuoja paruuosimas, jei i egzamina neateisi tai babkes negrazins. Kur kreiptis, tai kitais metais paskelbs egzaminu centrus ir ten prasyma uzpildysi ir eini laikyti. Girdejau kad uztatas ne 30 lt o 20 lt
tai uzsirasyt nebutina mokslo metu pradzioj? o jei perlaikysiu kelis egzaminus , tai man duos kelis atskirus lapus ( ta prasme rezultatu )
zadu perlaikyt istorija ir lietuviu
matematika laikiau mokyklini.jei lankyciuas pas korepetitoriu,tai gal matematika bandyciau perlaikyt .
raso i viena lapa,uzsiregistruot mokslo metu pradz.nereik. lietuviu kalbejima ar analize laikysi?
jei laikau tarkim lt testa ir istorija . istorija islaikau geriau nei pirmas kart , o lietuviu prasciau . man suraso i viena lapa . as nunesu kaip prasyma i univera . tai man istorija skaiciuos su geresniu balu . o lt testa su prastesniu balu
hm … ar imanoma pasiruost valstybiniam egzui jei laikaiu mokyklini?(kalbu apie matematika)
neimanomu dalyku nera
Priklauso kokiu lygiu mokeisi 11-12. Jei A, tai dideliu problemu neturetu kilt, o vat su B lygiu tai kebliau…
B bet lankyciau papildomai pas korepetitoriu
viskas imanoma, jei tik pati noresi.as buvau visus mokyklinius laikius, o simet persilaikiau valstybinius ir stai as jau studente
kiek egzaminu perlaikei ? mokeis savarankishkai ar nelabai? o jei as dabar istojau i kolegija , tai po metu bus galima nutraukt sutarti?
sveikinu istojus i universiteta
Sutarti nutraukti gali,kada panoresi…
taj geraj perlaikysiu egzus , o gal ir atsedesiu tuos tris metus kolegijoj (jei patix) ir tik tuomet stosiu i universiteta. o stojant is valstybines kolegijos i universiteta mokslas bus mokamas?
nes is univero i kolegija taip , reik moket pilna studiju kaina
as irgi girdejau kalbant, kad valstybe garantuoja tik viena nemokama moksla, bet tiksliai nezinau kaip viskas cia… bet butu kvailoka manau
mokiausi viska savarankiskai, norejau anglu eit papildomai, bet niekaip mokytojos neradau o laikiau lietuviu ir anglu