Brandon Flowers

Brandon Flowers

Turintis lietuviško kraujo. Be barzdos, be ūsų, be ilgesnių plaukų. Taip jis atrodo geriausiai Širdis

ziuriu cia visi turi lt kraujo pastaruoju metu

Tikiuos pavyks pamatyt vasarą Drovus

RokasLTU, kurioj šaly? Pavydžiu Užsispyręs nors gal ir aš prisijungciau Taip

Apie Rock Werchter festivalį galvoju. Belgija. Jamam jamam Taiprockwerchter.be/RW2008/site/index.asp

Apakęs Apakęs Apakęs Apakęs Oasis, Bloc Party, Franz Ferdinand, Limp Bizkit, Elbow, The Streets, COLDPLAY, Metallica, Placebo and THE KILLERS… Afigienas roko festivalis Linksmybės Girtas

geras festas. July 3rd pakaktų… Šypsena Kaip manai geriausia/pigiausia iki ten nusigauti ?

Aha, pakaktų vienos dienelės - 3. Mane irgi domina tas klausimas. Ir reik jau pradėt taupyt Valio

Visus domina. Šypsena Pigiausia, aišku, mašina. O July 3rd tikrai nepakaktų Kvankt?

Velnias! Nežinau

Rokai, nesuk čia piršto prie smilkinio, dar pirštas išnirs, kaip po to važiuosi, a? Juokiasi

Liežuvis

o man Brandon su ūsais ir barzda patiko labiau Niam niam

Rokai, ir liežuvį kas nors prigriebs JuokiasiMėja, dėl skonio nesiginčijama Klasta

Nežinau, ką padaryčiau, kad pamatyčiau juos gyvai, bet teks palaukti pilnametystės UžsispyręsO dėl barzdos ir ūsų, pritariu. Dabar jis atrodo fantastiškai Gerai Flirtas

Boy, one day you’ll be a man Oh girl, he’ll help you understand… Širdis Širdis Širdis

Smile like you mean it! Širdis

Exactly!!! Taip