Bradikardija??

Bradikardija??

pries keleta dienu pasidariau kardiograma - ir gydytoja nustate kad yra bradikardija - suletejes sirdies plakimas… paskyre sirdies echoskopija pasidaryt ir ant dviracio sirdele pasitikrint. bet visa tai atlikti laisvos vietos yra tik po dvieju savaiciu Apakęs zmogus ir numirti iki to gali. gal kas zino nuo ko taip buna? kaip su tuo gyventi? ar tai laikinas sirdies sutrikimas, ar jau iki gyvos galvos? nes nebeleido sportuoti ir kitaip apkrauti sirdies. kazkaip nelabai smagiai jauciuosi, belaukdama tos kovo 29 d. Žliumbia Žliumbia Žliumbiaso, any comments?

Jei amzius jaunas - greiciausiai bradikardija nepavojinga. Beje, koks sirdies susitraukimu daznis gulint? Jei > 50 - gali buti ir normos variantas. Jei savijauta gera - tai dar karta patvirtintu, kad nieko rimta nera. Apskritai, nera ko panikuoti. Jei butu isties blogai, jau guletum ligonineje. O jei siuntimo i ligonine neisrase - vadinasi, galima laukti. Juk yra nemaza dustanciu, istinusiu, vos kvepsinciu zmoniu - jiems tyrimu irgi reikia, ir gal net skubiau, nei tau. Nors, kaip sakoma, kiekvienam savi marskiniai arciau kuno.

buvo 44 Pavargęs tai daktare biski issigando. savijauta irgi tokia ne is geriausiu - silpna, maudzia sirdies srity, greit pavargstu, esu abejinga viskam. leidzia vaistus dabar i vena “Mildronats”, tai jau biski dazniau geriau jauciuos. esu jauna - 22 metai.

Na jei dar sportuoji, organizmas stiprus, tai bradikardija nera pavojinga. Sirdid pati pasirenka, kokiu ritmu jai dirbti. Tikiuosi aritmijos nera? dar galimas daigtas, kad tiroksino kiekis sumazejes, mineraliniu medzdiagu disbalansas… Patikek, jei kardiogramoj butu kas rimta, tikrai daktarai reaguotu greitai.

na biski ir paguodet, biski ir isgasdinot. Nežinausportuoju, ir lyg anksciau polinkis i tai buvo, bet tada daktarai kazkaip tai rimtai i tai neziurejo. o dabar jau viskas - echoskopijas darytis ir t.t. per savus tinklus ketvirtadieni vaziuoju i santariskes. sake patikrins viska kas tik imanoma. biski baisu, kad neisgirsiu atsakymo - “nusiramink, brangioji, tu visiskai sveika” Liūdnas

sirdies duziai -44, kvepavimo daznis irgi letas Pavargęs…tai cia jau tawe galima prie saltakrauju gyvunu priskirti Šypsena

na tai taip Taip Šypsena rankos kojos sala ir nieko padaryt negaliu. jau darosi baisu, kad pati neatsalciau viena diena… Nežinau

Beje, jei isgirstum, kad visiskai sveika, ar yra nezymus pakitimas, tikrai nenustebciau… Visgi sportuoji po kiek, ne ant fotelio 24 val per para prasedi…

Ole Laimingas buvau vakar santariskese. Istyre sirdute. Ji sveikut sveikutele. Tik docentei mazas pulsas nerima kele, tai reikes 24 valandas kazkoki aparaciuka nesiot. Ir tada viskas bus aisku Laimingas kaip palengvejo… Negalit isivaizduot. Dar liko 3 ampulikes i vena ir as vel kaip zmogus Laimingas

nu ziurek, saugokis, ir linkim buti ZMOGUMI, su normalia sirdute Šypsena

Noreciau pasakyti,kad kardiogramoj nevisada rodo sutrikimus,bent jau taip man gydytoja sake.Va, gyvas pavyzdys-mano vyras mire nuo kardiomiopatijos,kas metai darydavo kardiograma,o sito dalyko nerode,kad baigiasi sirdele.Kaip sita butu galima nepastebeti.Arba gydytoja niekam tikusi Nežinau

Noreciau pasakyti,kad kardiogramoj nevisada rodo sutrikimus,bent jau taip man gydytoja sake.Va, gyvas pavyzdys-mano vyras mire nuo kardiomiopatijos,kas metai darydavo kardiograma,o sito dalyko nerode,kad baigiasi sirdele.Kaip sita butu galima nepastebeti.Arba gydytoja niekam tikusi NežinauNa is kardiogramos tikrai praktiskai visi laidumo sutrikimai matosi. Plius dar yra ir kiti sirdies tyrimai: fonokardiografija, ultragarsinis sirdies tyrimas ir t.t. Galu gale tos pacios EKG yra daug derivaciju, atskiros sirdies dalims tirti. Tikra nesamone, kad kardiomiopatijos nepastebejo. Man tai mistika kazkokia…

Na is kardiogramos tikrai praktiskai visi laidumo sutrikimai matosi. Plius dar yra ir kiti sirdies tyrimai: fonokardiografija, ultragarsinis sirdies tyrimas ir t.t. Galu gale tos pacios EKG yra daug derivaciju, atskiros sirdies dalims tirti. Tikra nesamone, kad kardiomiopatijos nepastebejo. Man tai mistika kazkokia… ar galiu i privata parasyti?

ar galiu i privata parasyti? YES.

kol aktyviai sportavau, sirdies ritmas ramybes buklej buvo 48, mano draugo (taip pat sportuojancio) - 47. Vieno trenerio - 42. tad gal nesvaikim, apie ka nilabai zinom…? Mirkt

ta pati ir as girdejau is kardiologes Santarskese, kai man dare tyrimus. taip jau buna, kad tyrimai kartais ne viska parodo

na as dar karta vaziuosiu i santariskes kad uzdetu visa para daryt kardiograma, nemanau, kad tada jau galima kazka nepastebet Nekaltasna anyway, as ta daktare pasitikiu