boruze namuose

boruze namuose

Va katik ziuriu vaikstineja sau viena boruze palei mano ‘pelyte’ Apakęs
kaip tai suprasti? Negi jau gamtai tikrai susiuko ? Kvankt?
Jau pries koki gera menesi lygiai tas pats buvo, negi veisias jos kur pas mane? Juokiasi Ka manot?

o jin buvo su žieminiais batais ar basa? nes jei su žieminiais tai jin galėjo buti kokia protinga boružė kuri pasiruošė žiemai… bet jei basa… nu tada gal kokia prisikėle esant tokiom oro salygom…?

na ji kaip kulturingas svecias batus turbut nusiave prie duru Pavargęs

jos paprastai buna labai chamiškos… bet ta kažkokia įpatinga berods… tu ją geriau pažįsti Mirkt

Na matyt pas tave su batai atejo,tu isvarei, tai pas amne prisiglaude Apkabinimas

o siaip as cia visai rimtai pasidomejau Nekaltas o tu apie batus cia Kvankt?

bastete+ brangioji, aš gi tik truputi nuotaikai paskaidrinti… negi jau visai jumoro jausmas nudžiuvo? nu atsibunda vabzdžiai kartais… pas juos organizmas toks pniaumatinis biški… ir labai stiprus… musės irgi kartais atsigauna… nu… tu tik svarbiausia labai neįsižeik.

neisizeidziu ,tik siaip kartais noris rimto atsakymo,o atriranda blevyzgotoju Laimingas ir taip kiekvienam forume,keikvienoj temoj Šypsena
ir aciu uz atsakyma Cha cha

siandien savo namuose irgi maciau boruzele - ant grindu ropinejo Apakęs …keista gamta sia ziema, keista… Nekaltas

pas mane irgi viena yra… puosdama Kaledu egle pirma karta uzmaciau. Ir iki siol gyvena namie Laimingas

O ką jos valgo ? Apakęs

O mes per kaledas savo mergickai istraukem erke. Tokia stai siemet ziemaKvankt?

neisivaizduoju… kazka valgo jei tiek laiko gyvena… gal kokios geles uzkramto DrovusKlasta

pagrinde jos minta amarais bei panašiais į juos Juokiasi bet kartais ir kokį garnyra iš salotų prie jų pasigamina.

nu cia tai irgi idomiai Pavargęs

O pas mane istisus metus namuose boruzes gyvena, vasara kazkada sugaudziau vienoj vietoj kazkur 5 Cha cha Simet, kazkaip kitaip, nebematyt raudontaskiu boruziu daugiau, taciau tokios keistos geltonai, juodai margu sarvu ropineja ant stalo pastoviai. Vakar vakare palei lempa staline trinesi, matyt siluma ir sviesa traukia. Tūsas