BORJOMI

BORJOMI

LABAI GERAS VANDENUKAS YPATINGAI PADEDA PO BALIU IR PERSIVALGIUS.PATS NETIKEJAU BET KAI PABANDZIAU TAI DABAR GERIU NUOLAT.

sako, kad sveika, bet kad jau labai man jis neskanus. Veee

Jo siek tiek keistas skonis todel, kad jis yra silpnai sarminis. Siaip ziauriai sveika gerti si mineralini, jis kitoks nei kiti, bet del to ir brangiau kainuoja.

skonis keistas Taip, bet kaip ‘vaistas’(po baliuku ar siaip skrandziui sustreikavus) tai Gerai

nelabai skanus, o ir baliukuose nedalyvauju, taip kad nelabai ir vartoju jį. bet jeigu ką, visad namie turiu Cha cha

Oi, neleiskite man užsivesti liaupsėmis dėl šito vandens: 1. VIENINTELIS Lietuvoje kalnų mineralinis vanduo (ne mineralizuotas!). Tai o kur vanduo švaresnis?.. Mirkt2. VIENINTELIS Lietuvoje šarminis vanduo. Todėl rėmenį išsigydė juo ne tik Mintis 09-01 15:40. 3. Sodriausia mineralizacija (todėl mažvaikiams reiktų naudoti Light), kuriai gali bandyti tik “Vycka” prilygti, bet neprilygsta (Borjomi į ES šalis, tame tarpe Lietuvą, eina iš dviejų šaltinių: vieno mineralizacija - kaip geriausia Vytauto, kito - pramuša! Cha cha). 4. Turi floro, kuris apsaugo dantis nuo karieso - Vakarų šalyse seniai vandentiekio vanduo floruojamas priverstine tvarka (todėl skonis nepratusiems keistas). 5. Padeda atgauti ląstelių elektrokrūvį ne tik po “baliukų” - yra lengvai tonizuojantis. 6. … jau laikykit, nes užsivedžiau!.. Cha cha

Nesu atstovas, o tik gėrikas, kuriam padėjo, tai dabar ir lankstausi kakta žemę daužydamas… Cha chaPradėk nuo: borjomi.ru/

visai nieko toks

nu ash kas savaite imu po dezute BORJOMIO…pasakysiu atvirai skrandukas susitvarke, remuo nebekankina, o po baliuku tai ishvis super vaistas. Vienzo Juozai vezk man dar dezute, ash jau i pabaiga Šypsena

bliamba dabar kiekviena dien agersiu…!!! Kietas

blembacki bet jis chlorkiu skonio daugiau nieko Cha cha Cha cha Cha cha

joa chlorkiu skonio Nekaltas

Špyga