Bolatiruojuosi i Generalinio Komisaro posta
Jis priejo prie manes kai stovejau stoteleje ir siaurai nusisypsojo Tai buvo dailininkasis is Seskines
Kadangi saule slepe debesys ,o prosvaistes beveik nesimate,nusprendeme isgerti po Stai ir parakalbome apie merghas ,modzahedus ish
Afganistano Man KPCC nariui ,kalba padovanojo Dievas ir mes kartu priejome isvada ,kad
buna tada ,kai :
+butelis vyno+2litrai degtines =
Linksmai pabaliavojom ,o atejus vakarui nuelome prie boksto su alaus (skarbonkemis)pasukalioti suki "zuoko ****os -mes laimejom "ir nei issio ar to nepastebejome kai prisiartino policijos pareigunai.Su malonumu sutikau pasivazineti ,nes policijos masina labai idomu -neikas nestabdo ir todel galima jaustis saugiai
Netycia isidejau pries tai skarbonke i kisene ir ji issipyle kelyje iki Senamiescio nuovados ir aplaiste tiek mano tiek masinos sedyne
Todel nuo paqt ryto degtines ,tik
ir tikiuosi ,kad man atleido
Del viso pikto dar noriu paatgaulauti cia ir jei policijos pareigunai dar pyksta ,perskaite turetu atleisti
Gili mintis ,Dzian, as dabar pats truputi , bet tauta taves tikrai neuzmirs
Tikekis - ir Tau bus ipilta.
jis sedo i arestine ,o as kaip ,kad ta vakara turejau svarbu susitikima ,nesedau
Vakar visa vakara pergyvenau del apipilstytos alumi policijos masinos sedynes ,o siandien pagalvojau ,kad reiketu isidarbinti policijos Komisaru ,kovoti su nusikalstamumu ir nebegerti
Dziandziamini,visiems pasitaiko tokie proto uztemimai,kai imam atgailauti. Bet patikek,tai neilgam.Pora
ir tuos debeselius kaip veju nupucia.
Netiki - pabandyk.
tikiu,mielas drauge
bet priesh tapdamas policijos Komisaru: nebegersiu daug degtines,merginas mylesiu protingai ir saikingai ,o svarbu ,kad turesiu kovos su nusikalstamumu vizija
Pvz meras skambina man i kabineta ir klausia : kodel nepagavai gatves plesiku ?
As nepulsiu aiskinti policijos darbo specifikos ,o mandagiai pasiteirausiu ,kodel tamsta uzduoda kebliusnepasibaigus ikiteisminiam tyrimui
Kaip manot,ar as turiu vidiniu policijos Komisaro savybiu ?
Žinai dzian visai nenuostabu, kad nusprendei tapti policininku
pastaruoju metu su jais taip dažnai kontaktuoji
Užsikrėtei
svarbu suprasti ,kad policininkas ne baudejas ,o vykdantis pareigas pareigunas
Bręsti, sūnau mano
O jei tave nuo stoties lyg cigonu taboro butu pametejes Prezidentas, pakeliui vaziuodamas i oro uosta skristi i Niujorka, ir tu butum jo masinos sedyne apipyles , kokiu savo vidiniu savybiu ieskotum?
vel su pareigunais susidureipopuliarus esi…gal ilgainiui mentai ir tave i savo buri priims
siulyciau apsvarstyti tokia galimybe
i Niujorka Prezidentui skristi nerekomenduociau ,kadangi Bronkse gyvena (Ni)
tiesiog budamas Generaliniu Komisaru pagerinciau nekokia policijos bukle
Narkotiku platintojams pralaimeje… nemanau ,kad vyriausybe negaletu paimti mane i si posta
O is Seimo ispesciau finansavimo kovai su nusikalstamumu projektams ir 1 vietoj su narkotiku platintojais 2 zmoniu prekiautojais 3- pasirupinciau viesaja tvarka