BODY BUILDING
Tai vienintelis sportas, kada iskarto matosi,kad zmogus sportuoja. O gatveja sutikus begika, tikrai nepasakysi kad jis ten daug ar nedaug metu sportuoja. Tai ar neverta daugeliui pakeisti savo sporto saka i “bodybuilding”!!! Uz tai ir isgerkim
Jei tu sportuoji tam, kad kiti tai matytu, tai pirmyn i bodybuilding’a
jei turi $$$ tai jei sportuosi Bodybuildinga tai is kart matysis jei ka nors vartosi dar
o jei be saibu sedi tai reiks papluset salej
ash tai sportuoju del saves, o ne delto , kad kazkas matytu ar gatvej atsisukinetu…
Siaip tai cia kiekvieno asmeninis pasirinkimas.Vieni treniruojasi kad jaustusi visada formoje,kiti tik del malonumo,treti kad graziau sau ir kitiems atrodytu.Sportuokit kas ka norit,bile jums gerai
Na o man asmeniskai irgi Bodybuildingas patinka ir net labai,megstu tureti dideles apimtis,tada ir sau patinku.O kai sau patinku tada puikiai jauciuosi. Taip kad sportuokim visi.
nekartosiu tavo minciu
na ir palyginai. kulturizmo esme ir yra kad iskart matytusi.
tu pabandyk su begiku kelis kilometrus pabeget (jei isvis tiek bepagali nubegt) tada zinok irgi iskart pasimatys kas yra kas
vieni investuoja i raumenis, kiti i smegenys…
P.S is superboy’aus zodziu matyti, kad visos jo investicijos nuejo i raumenis
na mano nuomone apie ta sporta ganetinaj aishki, viskas wardan wajzdo, o realiu pajegumu nera, taj kame tas kajfas chia? gelazhu kilnojimas nelabaj linxmas ir turiningas sportas, nelabaj ir azartas kazhkox jauchiasi, nors kaj kam gal ir nieko kochiot bicka priesh wejdrody, ir pajaust sawajminy orgazma , kitajp sakant judesio 0,turinio 0, wajzdas geras, bet dazhnaj kinietishkos prekes tuo ir pasizhymi.
jo jo bobybildingas totaliai chiulpia
aj negali pykt nes visi turi sawu privalumu!.. man taj krooti patynka…
ai kad keik kartoo ash tau dukrele aishkint galiu, kad krootumas ne apimtyse
kas varo ant bodybuilding tai dazniausia buna stiebai
patys kaip duchai atrodo ir nori kad kiti taip atrodytu
kas varo ant bodybuilding tai dazniausia buna stiebai
patys kaip duchai atrodo ir nori kad kiti taip atrodytu
oko tu 2 x kartojiesi? uzhsimetej shtangike?..
acargiai
vien jau nickas, kox “kietas”