body art

Žvaigždėbody artŽvaigždė

as ne apie tatoo,as apie ta didiji body arta-kai piesiama ant nuogo qno paprastais dazaisTaip

man grazuMyliu

merginos,ar sutiktumet,kad pvz ant jusu krutines piestu ka nors…?NekaltasMirkt

kaip minejau,man grazuNiam niam,ir as tikrai pasirasyciauTaipGerai

juk cia menas…Žvaigždė

tei va,pasisakykit-grazu jumsGerai,ar neBlogai Mirkt

aciuŽvaigždė

Mmm…Na man ilgi glazu TaipGerai, bet kad ant mano kuno piestu tai nznau…Nekaltas

As asmeniskai nematau nieko grazaus tose teplionese ant kuno paprastais dazaisNekaltas Tatuiruote grazus dalykas, o tie piesineliai-slamstukasNekaltas

Man taj lb lb grazhu… aisku jei pieshinys padarytas profesionaliai…Nekaltas

Gerai

Bet ant manes kad pieshtu, nenorechiauNe

as mielai padeceu paisytiCha cha

bet pvz kai nupiesia taip nerealiai…Niam niam per visa nugara,prieki,arba per visa qna…galu gale,kai rubus nupiesia ant nuogo zmogaus,ir atrodo panasus i tikrusMyliu man cia daug didesnis menas uz mazyte tatooDrovus nors kas be ko,maza tatoo gal ir daugiau kruopstumo reikalaujaNekaltasŽvaigždė

anyway,man body artas geriau ir tuo,kad nusiplaunaDrovusLaimingas

Jeigu Linksmybiu klubo anketoj tikrai tavo foto, tada bek su kaimynu berniuku "namus" zaist, o ne apie piesima ant kuno svajok.

Cha chaCha chaJuokiasi

Priklauso nuo spalvu derinimo ir pan. Seip neprastai atrodo,bet i gatve neiseiciau.

gerai,jau begu znokJuokiasiGirtas

dundukas tu,dundukasMirktCha cha

ka padarysi…Nekaltas visokiu yra,visokiu reikia…Nekaltas

nu i gatve as irgi neeiciauCha cha bet zn,ten kai vyxta renginiai,qr profai piesia…Apakęs tai ten unrealTaipGerai

grazu Gerai bet as nesutikciau kad ant manes paisytu Kietas

Nu man nelabai NeLiežuvis

Gerai, as dundukas, bet tu- naivi molaletka. Beje, jeigu menininkas sugalvotu ant taves kazka nutapyti, tai jam butu galima sekmingai BK straipsni prisegtiMirkt

as naivi molalietka?JuokiasiJuokiasi

ne,nu taip dar neteko girdet MirktCha chaCha cha

dunduk,dunduk tu naivus,prajuokinaiLaimingasLiežuvisJuokiasi

Kai ant taves paiso su teptuku, tai labai kutenaCha cha

kazhkas nepatinka?Cha cha

as pati noreciau daryt bodyart… sejp smagus menasLaimingas

neLiežuvisCha cha