Bobikas :D

Bobikas :smiley:

Nebuvo? Nekaltas aCibodo i muse spoksot, sorry Apkabinimas Cha chaBuvo kamnors panasiai, man karosiukus-zyvca Katė visa buvo isneses is kibiro Užsispyręs

vagis Cha cha

Zvejys Katė Taip Cha cha

Nu ribokai,nuo Katė masalu negali apsaugot Juokiasi

Kataginas irgi valgit nori Juokiasi Juokiasi Juokiasi Gerai

Labasziobriu virtines man tankokai nuddziaudavo paupy juodi Velniūkštis Katėi udras panasus …nu pykdavau Kanda tiesiog buvo ju tiek privise ,budavo zuvy paveri ir primynes sakos gala jauties saugesnis Mirkt

Katė reikia dalintis su kolegom Taip Cha cha Cha cha Cha cha

Mende ant prieplaukos Klasta Klasta Piktas

Ar Dzukelis cE isdykauja? Nekaltas Klasta Piktas

mende ant betonkiu kitokiu stilium gaudo,teko matyt Juokiasi

Uz vagystes vargsui Katėuodega patrumpino,tep ir brakusom reiktu daryt Mirkt Cha cha

Va man kaip buvo;[biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1989030-=(1025600965](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1989030-=(1025600965)

Panasus ryzas visada ateina prie Silo (Balzio)ezero, kur privaziavimas ir saslykine. Cha cha Dar juoda su savim atsiveda Apkabinimas Riebumo ir gero Katė, naglai lenda i kuprinia, kniaukia besitrindami Cha cha

Va karasiku vagis, lygiai kaip mano KlastaIs pilno kibiro ir snuki ir letena nebijo kist, lauke i pilna vandens vonia suleidau karasikus ryte Špyga ne vieno Užsispyręs youtube.com/watch?v=LZuU0wbCZ-I

gaudant pleksnes ant molo, buvo kazkada prisistate keli kaciukai (tokie -4 men.) ir sulapnojo visas porcijas ir krevees Kanda Xuliganai Cha cha

Šypsena

rainius Katė gerai darbuojas Juokiasi

Juokiasi