bmwdienis

bmwdienis

kaip sanaudos? vis dar link 10 stiebias?

šian važiavau į Kauną golfą pirkt, skambinu sakau už 1.5h busiu, sako parduotas, sakau ■■■■■■ Gerai ar gerai pašnekėjau? Cha cha

paskutinį kartą užpyliau 50l/600km iš jų 100km trasa, vakar užpyliau pilną t.y 60l. ryt bus trasos normaliai ir miestas 50/50% ir bus matyt. bet realiai skaičiuoja 10l/100km ir bbd nesuku Šypsena

normaliai Juokiasinors irgi masina palikti ant garbes zodzio ne varke Nekaltas

gerai ziurisi ,spalva tinka Gerai

nu jo,kas mete litus ant stalo pirmas,tam ir pardave.

Pala cia pas tave X’as? nepamenu Nekaltas

tai kaip aš juos mesiu? vakar vakare pasukau sakau busiu apie pietus Kaune, iš Kauno žadėjau į Šakius mynt dar vieną žiūrėt. Vieną iš dviejų tikrai bučiau paėmęs Šypsena

Tips ne

soprano>na cia jau tikrai ne pardavejo reikalas kaip mesi…kas pirmas,tas ir nupirko. pardavejas nera garantuotas,kad tu nupirksi Mirkt

bmwautodalys.lt/lt/katalogas/dalis/65412179284/usb-atminti ne-8gbgalit padovanot man Cha cha

dr tai nieko ir nesakau, pats irgi bučiau pardavęs, tiesiog abydna, susiruoši važiuot o čia bbs Špyga Cha cha

soprano tia reikejo ne per tel o vietoj pasiust Juokiasitu pats lauktum jo vietoj kol kazkas is kazkur atvaziuos PAZIURETI masinos, kai kitas jau i rankas duoda litus? Juolabiau dar Sakiuose yra kaip sakei, tai kam jam su tavim murkdytis jei koks mukas duoda aurus iskart

Visada tokiu atveju nuteik save, kad ten lavonas visvien buvo Cha cha

soprano>gal tokios dovanos nori? Cha chaimg.diytrade.com/cdimg/1015316/14576392/0/1283339082/BMW_760_Du al_sim_cards_Metal_mobile_phone_FM_cell_phone.jpg

beje gal kam honda civic 2007-11 dyzelinio su 57 000km tikra rida reikia?

760 Žliumbia

Karlas>bamperiu dar nereikia accordui nuo 04m?

dr Ne Juokiasi tel nusipirkau, patenkintas belenkaip ŠypsenaKarlas paskaityk mano postą skirtą dr ir tau viskas aišku bus Mirkt