BMW

BMW

Tūsas

kiepka deveti salione sedint… Gerai Gerai Juokiasi

Nekaltas

Daro ala stiliuka, o kad kebulas apverktinas kiek daliu tiek spalvu tai dzin Cha cha

…jeigu tik jam patinka

autogidas.lt/bmw-325-e36-kabrioletas-1995-0124020518.htmllabai nespjauciau i toki Gerai

durys dažytos be perėjimo

dr>> sulyginai praktiskai bb su pirstu Cha cha skelbime tai normalioks Gerai Taip

eik tik perejime tu, maikliniu sudu malimo rupore Juokiasi

sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/551252_399698406756598_1 321782502_n.jpg

Trulia, kaip perkant patikrint, ar po keturiu metu ir beveik simto stuku km neprarudys galvos tarpine?

kosmos, nepirk, aš kai nesuprantu, nelendu

kuo daugiau apsisikes tepalais tuo mazesne tikimybe kad prarudys tarpine Cha cha o jei plautas variklis tai visko gali tiketis…

Nu papasakok kokie garsai, kokie simptomai? Cha cha dar pries pusantru metu keiciant vandens pompa antifryzas buvo svarus grazus Mirkt

doktorai, kiek tu daug supranti Geraimatosi, kad daug su dažymais reikalų turėjai. nebent šiauliuose dažytojai achujenai padaro, kuo aš tikrai neabejoju, nes mano mašina ten dažyta. net jeigu ir primokėtų, neduočiau šiauliečiams liestis Juokiasi tokie šiknarankiai, kad bbd

durnelijau,rask man nors viena masina is vakaru normalios dazyklos,o ne turku ar pufaikiu,kuri butu dazyta su perejimu Juokiasiimageshack.us/photo/my-images/19/dsc005031b.jpg/be uzmetimo

Kosmoz>> o kokiu tu garsu tikiesi is prakiurusios tarpines? Nekaltas tau cia ne virdulys su svilpuku, kad pradetu svilpt Cha cha

dr, o tai čia mašina iš vokietijos atvaryta biteplius.lt/lt/2club.club_file_view/947753.241-=%281775816 391 ? nes aš kalbu apie šitą variantą, kitų linkų aš net nežiūrėjau

tai nori pasakyt,jei butu dare uzmetima,tai butu ok? Juokiasio gal dazu nepataike? Juokiasi