BMW
kiepka deveti salione sedint…
Daro ala stiliuka, o kad kebulas apverktinas kiek daliu tiek spalvu tai dzin
…jeigu tik jam patinka
durys dažytos be perėjimo
dr>> sulyginai praktiskai bb su pirstu skelbime tai normalioks
eik tik perejime tu, maikliniu sudu malimo rupore
Trulia, kaip perkant patikrint, ar po keturiu metu ir beveik simto stuku km neprarudys galvos tarpine?
kosmos, nepirk, aš kai nesuprantu, nelendu
kuo daugiau apsisikes tepalais tuo mazesne tikimybe kad prarudys tarpine o jei plautas variklis tai visko gali tiketis…
Nu papasakok kokie garsai, kokie simptomai? dar pries pusantru metu keiciant vandens pompa antifryzas buvo svarus grazus
doktorai, kiek tu daug supranti matosi, kad daug su dažymais reikalų turėjai. nebent šiauliuose dažytojai achujenai padaro, kuo aš tikrai neabejoju, nes mano mašina ten dažyta. net jeigu ir primokėtų, neduočiau šiauliečiams liestis
tokie šiknarankiai, kad bbd
durnelijau,rask man nors viena masina is vakaru normalios dazyklos,o ne turku ar pufaikiu,kuri butu dazyta su perejimu imageshack.us/photo/my-images/19/dsc005031b.jpg/be uzmetimo
Kosmoz>> o kokiu tu garsu tikiesi is prakiurusios tarpines? tau cia ne virdulys su svilpuku, kad pradetu svilpt
dr, o tai čia mašina iš vokietijos atvaryta biteplius.lt/lt/2club.club_file_view/947753.241-=%281775816 391 ? nes aš kalbu apie šitą variantą, kitų linkų aš net nežiūrėjau
tai nori pasakyt,jei butu dare uzmetima,tai butu ok? o gal dazu nepataike?