BMW

BMW

auto.plius.lt/skelbimai/bmw-x5-3-0-l-vienaturis-2409547.html pasimečiau, ir nebesuprantu ar gražus jis man ar ne Nekaltas

uz sita kaina grazus. ar geras? kitas klausimas.

paciulpk *pimp…*, susirasi Špyga

Veee

Domo-306 skaiciai tavo bmw buvusio ?

RM jo. o ka?

Matau daznai vln Šypsena

bile dar vaziuojantis Cha cha

“If you are clinically insane, by which I mean you wake up in the morning, and you think you are an onion, this is your car, (about the BMW X3).” ― Jeremy Clarkson

Ignoruoju kažkaip prastai atrodo

Džeremiui pas daktarus reiktų, bet kiti užskaito briedą Gerai

cia angliskas jumoras Gerai tipo labai juokingas bandantiems prisimest intelektualais Ignoruoju

Xzibit —> ne angiskas o britiskas, ne jumoras o humoras

Vakar maciau ORANZINY MATINY X5’a… da nu nakum ir taip baisi masina o dar ten… Baisus

Vakar buvau vezamas su chapiat 3.0d. Nezinau ar patiko ar ne. Bet ilipt ir islipt tai tocnai nepatogu

kajenius, tikrai oranžinį, ne raudoną su juodu stogu?

grazus Gerai

man tai ziauriai grazus sitas iksas uz savo litus… labai dailus tikrai Šypsenavarikliai sitie 3.0i patikimi, deze mechanine… jei tvarkingas vaziuosi ir dainuose su mieste iki 20ltr duju Šypsena ir su pusetina trauka. Skelbime raso reiktu pasikeist padangas. atvarai, paziuri kokio stovio padangos, jei slikai ir siulai lenda tada bbz, bet jei dar tikrai nera ziauriai blogos, vadinasi pardavejas puse falo ir masia priziurejas Šypsena

nu toky tamsiai oranziny, gal ir raudona diena butu, as vakare sutemus jau ji maciau o i stoga nekreipiau demesio Nekaltas