bmw xenon lempa

bmw xenon lempa

sveiki, kaip patikrinti ar su xenon lempute kazkas blogai, ar su blokeliu, ar su pravodke? Pas mane eina xenon lempute kartu su blokeliu d2s rodos, ir buna uzgliucina ir dega viskas ok, buna uzgliucina ir nedega. Kaltinau visa laika lempute su blokeliu, bet jei jis uzlinktu, ar galetu kartais sviesti, kartais ne? Pirkta buvo nauja, su garantija, tai va dabar laukiu kol ateis, ir dvi sav be TA vazineju del to ****o Cha cha

lempute arba dega arba ne. maniskes lemputes i pabaiga eme degt violetine spalva, po poros dienu visai uzgeso. itarciau blokeli arba kontaktus Nekaltas

a xenonas tuom ir įdomus, kad gali degt, gali nedegt. sukeisk lemputes vietomis ir bus aiškiau, ar laidai, ar lempikė

kad prieit prie to xenono reikia vis alempa lupt nx…

tai parduok ir pirk toyotą, ten bus paprasta ir aišku

Blokelis 100 % ,ir lempute atskirai eina nuo blokelio Cha cha ŠypsenaP.s Siandien sau po ilgu puses metu sutvarkiau centrini su signalizacija Cha cha

pakeisk lemputes. Blokeli kai sau ieskojau originali kosmosa kainavo, man elektrikai kitajska pritaike visaks puikiai veike ir nebrangiai. PS. Turiu 2 Filipso D2S lemputes 4300 berods, turiu naujas 2 kitajskas D2S

Balastas merdi Mirktp.s e60 lci lempos (kur foto) vakare atrodo nesveikai GeraiLeo kaina?

Gražus buržujų išmislas Gerai

Pas mane eina xenon lempute kartu su blokeliu d2s Cha cha,paziurek ar dar kartu nera duslerkes bakelio Juokiasi

Mhm, atrodo nesveikai. Iš toli. Nes iš arti - jos kažkaip viduje pridulka.

Auri, galima isvalyt dulkes savo bmw taip padariau atrodo kaip su naujom pelmpom Mirkt

manjakai - rasyk pm ka konkreciai nori? Ne xeniu nusipirkau pagal visus lempuciu tipus visiem gyvenimo atvejam, bet nespeju nei i viena sumontuot - parsiduoda greciau nei modifikacijom uzsiimt rankos daeina

dafiga ten darbo Taip istraukt originalius laidus ir anuos sujungt i blokelio laidus, ikist lempute ir kitus laidus ant lempackos. na dar sudetinga turbut ir slim blokelius kur tai sukist, pritvirtint.

Leo, papaisyk pm lempuku kainas D2S