BMW`istų mentalitetas...

BMW`istų mentalitetas…

Juokiasi

pz, ka bl, sildyma ijunge Vilniuje? Piktas

parduodu, nes reiks moketi uz sildyma Gerai

pirkau butą renovuotam name. praeitais metais šalčiausią mėnesį buvo 214. vidurkis apie 130. taip kad man bbd dėl tų šildymo kainų Nekaltas

na. galbut. vienok idomu, kiek sumokejai/permokejai uz busta renovuotame name.

3 kambariai kaune 156K lt 6/9a, 69m2

cu>> imk buto kainas miestuose, o ne Kaune Šypsena

irengtas, su remontu, ar plikas, ar isvis be remonto? Pas mus name zmones rinko parasus ir surinko kad sildymas bus tik nuo lapkricio 1. Blyn man tai dubakas, geriau jau dabar ijungtu, nu bet jei taip nusprende, nesipriesinu Šypsenap.s. klp renovuotam name(senam) be 200k nelabai paimsi 70kv, ir cia bus neirengtas, na nebent paciam imesto pakrastyje. Va dabar parsidave butas uz 200k 60kv renovuotas remontas pries 8metus darytas, nu toks px nx gyvent galima.

^ miestuose, kodel daugiskaita?

nu siais metais pasieksim keturiu skaiciu zona Ufff

siaip idomumo delei, kalbejau su draugeliu, gyvena norgej, tokiojvietoj, kur neypac salta, na panasiai kaip LT. Sakau kiek komunaliniai, sako komunoj esu(komuna=bendrija), sake i metus 6000kronu uz vandeni, elektra, siuksles, dar kazka, sildosi elektra Šypsena normaliokas… niekas neriboja ten nei vandens nei elektros. vat teip mieli draugai. Uzdarbis ten vidutinis turbut 8tukst lt / men.

sovietinis remontas Šypsenanauji langai, vamzdžiai, radiatoriai su skaitliukais, kiekvienas reguliuojasi. bobulytė gyveno. Lukšio gatvė.

ralfas, atsiprašau, kauno gyvenvietėj. Apakęs

8000 ten dugnas, o ne vidurkis.

tajuotistu menta/litec mekeke?

dr, Tu čia man?

va nors vienas tajuotistas suprato,kad ant vieno kurpaliaus visu negalima uzvilkt Mirkt

ok, nepirksiu. tiesa, ir nesiruosiau. bet dabar tai tikrai. aciu.

ant kiek kiauru reike buti, kad uz kregzde moketi 26 K ? Cha cha