BMW ar Opel?

BMW ar Opel?

Koki masiniuka man patarsit pirkti,ar BMW320 ar opel ascona?Ju kaina eina iki 1000lt.

Jei rasi Ascona su 1,8i (kaskas cia pardavinejo neseniai Bangoj) tai tikrai vertas demesio daiktas Gerai ir vaziuoja smagiai ir patvari. O kad rudyja tai px nesizenysi gi su ja Mirkt Bemsas manau brangiau islaikyt bus. Bet irgi nieko aparatas…

Aisku , kad OPEL.

kokie klausimai??? tai aisku kad bmw… va sesk, pralek su viena ir su kita, o tada palygink… vien ka reiskia galas varomas… as tik uz BMW Gerai

Bemso gero neberasi, nebėra nenudržotų ir ypač už tokia kainą Cha chaO jei rasi Opeliuka smagu tai imk, kaip tik žinai kas šiauliuose parduoda, 87m, 1,6 karbas, stovis neblogas kaip Asconai. Už 700 Lt gal ir atiduotu Taip

Ascona 1,8i o jei rastum 2,0i tai isvis pasaka. na pasaka,kaip Ascona Taip

Jei askona tai tik su 1,8i Girtas… Net nesitiki kad oksana sitaip lekt gali Apakęs

nieko nereiskia. jei sugebetum paziureti uz savo burbulo ribu.

na cia mano nuomone… man FWD Ne auto turi buti 4WD ar bent jau RWD Taip

Jei kaina būtų pora gabalų aukštesnė, atsakymas būtų vienareikšmiškas - Monza 3.0i… Dabar gi, atsakymas yra miglotas, bet Ascona už tokią sumą išeitų geresnės būklės ir, galbūt, su dujom…

uz 1000 lt gyvo bmw nepaimsi o askona paimsi , taip kad siuo atveju askona

na nzn, turi kaimynas idealia oksana (nei rudeles, kada nors idesiu fotke) tokia butu neblogai, bet uz 1000lt tokios nepaimtum Ne. Galetum paieskot ir bmw, rastum pas koki nors dieduka, kuris i soda vazinejo Nekaltas As uz bnv Gerai

pirk BMW 745i ir bus ok arba koki opel 2002 Šypsena Sekmes

opel Cha cha

tu kas, dievas?

aisku bmw vien jau dizainas, uz 1000lt gali tikrai paimt

Ascona Taipvien todel jog detales labai pigios butu Nekaltas

kažkas pardavinejo bmw520 83-84m.gerai išlaikytą. 700lt Šeip bmw nepaimsi gyvo,o opel ascona,apsvarstik kitus variantus. Už 1000lt sunkoka. Vienas paėmė ford fiesta 87 1,1L draudimas+TA 550lt Audi 80 1,8l benzaz+dujos 85m 1200lt su TA be draudimo. Ieskok.

askona ejo ir su 18E ir su 20NE ir 20SEH kas arkliais butu 115, 115, 129 shitie patis varikliai ejo ir i GSi tad tas oksanos valina tikrai neblogai nes sveria tik apie tona Mirkt