BMW 7 klase

BMW 7 klase

Labas

vakaru europo ir LT tai yra 2 skirtyngi pasauliai, visu 1 pragyvenimo lygis kitox, antra mastymas skirias kaip diena ir naktis, 3 vidutine ir auksta klase lb skirias…4 vakaru europoi draudimai lb dideli kurios gali sumoket tik pagyvene dedes,beto jie ir renkasi “laivus” aisku ju galimybes didesnes nei lietuviu!!! tad kaip daznas lietuvis as renkuos aukstos klases auto bet senesniu metu… bet nors vaziuoju kaip ponas Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Skaitau ir negaliu patiketi … ku*rwos gezotronai nx … nzn is kur jus motinos istrauke … bumeriai nelaimingi … tikiuosi , kad visi pasimirsit su tais savo ubagais … paskutinis slamstas nx … turejau ir sena ir nauja … tokio sudo neesu mates… gyvenime nepirksiu vokiskos masinos… nezinau koks BMW gamyklos atstovas jus gaidino 4 paras … , bet issiimkit is galvos , kad jyusu suka BMW gera masina…

ŽliumbiaJuokiasi

Gydykis zmogauMirkt
Paliubomu, audi gi geriausia, ane?ApkabinimasCha cha

ta pati vare ir ant audi Mirkt

As nieko nesakau, cia tik kaip pavyzdy pateikiauMirkt
Visos yra masinos, ir audi taip pat, tik kad asmeniskai man bmw labiau prie sirdies ir viskasMirkt

Durniuojat? Siaip tai prabangi masina yra statuso simbolis, o koki statusa turi zmogus uz paskutinius pinigus kertantis sita daikta… kita vertus toks daiktas dazniausiai buna komfortiskas ir t.t. + brangus naudotiŠypsena dazniausiai zmones kurie skaiciuoja ir kuriems nera labai svarbu isreiksti savo statusa, nors ir yra pakankamai turtingi kad isgaletu nusipirkti tokia nauja masina, jie perka paprastesnes (vidutines klases tarkim).
Taigi, kiekvienam savo, taciau tokie kuriems neuztenka pinigu pilti kura i kokia 750, taciau vis tiek ja laikantys man kelia gailesti, as verciau linkes i juos ziureti kaip i isimylejusius masina (tuomet finansine puse nebera svarbi), tai - kaip hobisMirkt
Parasiau, bet nezinau ar kas supras ka as cia norejau pasakyti…tai sekmes vaziuojant, man irgi patinka 7 klase, tik nezinau prie kokiu aplinkybiu as ja pirkciauCha cha

Bent as pirkau ja, nes man vopse patinka bmw ir patinka butent sita 7 klaseMirkt islaikyti ja isgaliu, problemu nekyla tikraiMirkt vat, pasakiau is savo puses kas kaip yra

Tai liuksŠypsena

Dar tiesa vienas dalykas mane nervuoja, daznai minimas prie didesnes kubaturos masinu - t.y. jei masina uz daug litu pirkta, tai jau savininkui turi nerupeti kuro sanaudos. Cia toks vaizdas tada kad jei jau turtingas zmogus tai pinigus meto i visas puses…

O i tema: kaip su 7 draudimu? Ar dideles kainos (civilinis ir KASKO)?

skambink i draudima Mirkt

Kriterijai pagal kuriuos rinkausi:
1- Saugumas.
2- galia.
3- komfortas. (patogios sedynes, pribumbasai, pricindalai ir t.t.) Šypsena
4- stabilumas.(vaziuojant dideliu greiciu)
5- vidutinis islaikymas.
Bl…t ir tikrai neturiu jokio noro lipti i vidutines klases masina. Šypsena

Draudimas brungusTaip na ne nuo automobilio klases priklauso draudimo kainos, o nuo kubaturos ir savininko amziausMirkt

siaip man nesvarbu vidutines tai klases, ar limuzinu klases auto, tiesiog patinka bmw ir viskas, i kita nera noro liptGirtas
Lakstau dar ir su chuliganke, nu e30, ir visaj man jin miela, patinka gal net labiau uz 7-tuka Cha cha

hmm… keista man kai zmones varo ant masinu… Cia yra skonio reikalas. Taciau kada masina turi savo statusa rinkoje, kur jos kokybe lemia, ne forumu postai, o ekspertu nuomones ir eksperimentai; yra beprasmishka tas masinas “nurasyt”…
ne veltui prezidenturos ir apskritai vyriausybes ivairiu saliu naudoja BMW ir MB automobilius, nes zino kas tai yra ir ko tai verta… Dabar kai Audi isleido A8 nauja, kuri matyt prilygsta visus keliamus reikalavimus, musu prezidentura irgi tokia isigyjoCha cha shaunu, nes gera masina… As pats jau 3 BMW 7er vazineju, maciau ir grabu ir gerai ishlaikytu masinu… Kolkas sau tinkamesnes nesuradau… Pvz naujas 7er man nepatinka (dizaino puse), taigi net turedamas bapkiu jai ipirkt jos nepirkciau… Kaip sakiau galia ir kaina dar ne viskas… Isvaizda daug ka lemia…
E38 BMW man patinka kaip isvaizda, taip ir tech. “isvaizda”, ir jeigu as galiu ja islaikyt, as ja laikysiu, nes cia kaip kazkas pasake yra hobby, cia mano ir darbine masina ir masina savo malonumui

sekmes Cha cha

Na prezidentas daba jau laksto su mersu nauju, ne su audiMirkt
O ir siaip, nemanau, kad pvz prezidenturos atstovai susede analizuoja masinos duomenis, jos privalumus ir pribumbasus, jie jama ta masina, kuria jiems pasiulo pigiausiai, arba geriausiom salygomMirkt nu cia tik mano pamastymaiŠypsena

Ir vopse, nusipirksiu su laiku ir as ta e38Girtas
Kol kas, kol dar jaunas pasivazinesiu su e32Cha cha

suvazinejau du E32, masina geraŠypsena
aisku po to persedus i E38, pajutau skirtuma… bet pamacius kelyje E32, tai tokia nostalgija atsiranda Nekaltas

nu as galima sakyt isimylejau savo e32 Šypsena tenka pakeliaut uzmiesciu tai ziaurej gera masinike varai sau 160km/h maziausej ir nieko net nejauti gadyca ! Šypsena nej vejas nenupus kaip kokio civiko ar kito mazo japonisko slamsto Šypsena Be be be

Aga, varai 160 atsiputes ir tik pyst chuliganke per sona pralekia atsiputusKietasJuokiasi juokauju cia jeigu kaCha cha