BMW 6 Gran Coupé

BMW 6 Gran Coupé

pzdc GirtasSoriux jei buvo,bet Cls konkurentas pareina neprastas Šypsenaautoweek.nl/autonieuws/18159/bmw-6-serie-gran-coupe-vu lt-ga t-tussen-6-7

is formu man jis i simaka nauja nesha… o cls turi savo banano isvaizda Šypsena

diena.lt/naujienos/transportas/-audi-patvirtinimas-gaminsim e-savaji-x6-visureigi-394897?utm_source=feed_reader&utm_medium=rss&utm _campaign=rss_feed - nu nakuy isvaizda…

priekis Ne

nieko savo nesugalvoja, tik kopijuoja visus kitus Juokiasi ir aplamai audi daugiau nepirkciau gyvenime Veee

liudna ta audi is galo Juokiasi

BMW pradeda gamint naujaji X-su.das, Audi po pusmecio atsako konkurentui su Q-sudelis Juokiasi

kad ten imete istempta a7 koncepto foto Juokiasi

kad man asmeniskai visos audi A… tik sunku pasakyt skaiciu nes A4 A5 A7 A8 bent is priekio prasilenkiant tikrai sunku atpazint nebent stovincias ir apeinant aplink masina Juokiasi

asskicker, o kas pas audi nepatiko kad taip nusistates? kad audi kopijuoja viska tai faktas - a5, a7, q7, q5 viskas nukopijuota, nes patys neturejo, turejo tik bulkas, ir silkes anksciau Šypsena

Man asmeniksai audi nei labai bloga nei labai gera masina, tiesiog manau kad jos verte per didele lyginant su kainos ir kokybes santikiu… kiek skaiciau, domejausi, kalbejau su pazystamais, tau susidariau tokia nuomone, kad audi daznai kamuoja elektronines-smulkios problemos, kaip davikliai ir panasiai, nu mane tai erzina, siaip ta naujesne a6 kazkaip irgi nelabai suzavejo, nebent dizainu, kuris yra grazus, bet tarkim tas sidabras apie spidometra tai atsiduoda tikra piguva… Veee o siaip nesu labai suzavetas, tik kuro mazai ryja… Apkabinimas

panasu, kad jis konkuruose ne su cls, o su savo paciu 7eriu. aisku, bmw pasirupins, kad kainos nebutu artimos, bet abejone islieka.

youtube.com/watch?v=g5NugUPuhG8&feature=player_embedded#!