BMW 525; 520

BMW 525; 520

2>makavelli

pasitikrink e-mail’a

Ei, zmones, i ka verciat sia tema!!!
Paprasyciau nesiukslinti su savo maskatuokliais ir pan.Kietas

Tai ka, neturit ka daugiau sia tema pasakyti???

Tai kiek galima numisti nuo 4000$ BMW troikos.
Siandien buvau turgui ir buvo gana neblogu aparatu, bet varikliai tai apgailetini. Visur pagrinde 3.18, kai noriu su 2.5 6V 24 valveŠypsena
Spalvos visur tamsios, kai noriu kokio vysninio perlamutro, nors sake, kad tokios nelabai eina, bet…Šypsena

Ir kai perki zmogus BMW troika, i ka pagrinde atkreipti demesi???
Siaip tai planuoju, kai jau tikrai rasiu aparata, nuvaryti i rimta servisa, kad viska patikrintu ir t.t.

Bet kaip atskirti, kad verta ji ten varyti???
Nuvarysi zmogus nieko nenusimanantis ir paaiskes, kad visiskas meslasŠypsena

Tai i ka atkreipti demesi???

Pastatysiu jums byyyriausŠypsena

(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)(b)

Ash viska yvertinau ir taip galiu pasakyti: jei jau imti mercedes, tai tik su galingu varikliu - va tada pajusi, kas yra gera masina. 190 - am reikia ne maziau kaip 2.3 16 v arba 2.6 variklio, E klasei - minimum 300 E. Bet tada ps tokias masina ysimet sukuys y baka…kibiras, antras…100 km…

Kitaip onanizmas gaunasi tikrai.Mini mini dugna, variklis lyg ir galingas - 122 aj, o nevaziuoja ne velnio ekonometro rodykle ant raudonos padalos pastoviai, net girdeti, kaip benzas kliokia ish bako, o vaziuoja kaip kokia Volga jei bogu.

Sveiki, vyruciai!
Nepykit, kad as pastaruoju metu vien apie BMW bazarinu.
Bet yra toks reikalas, kaip reikia pirkti nauja masiniuka:)

Tai dabar bandau issiaiskinti kuo daugiau, kad nusipirkti kuo geresni varianta.

Aisku jau kai kuriems ir stogas vaziuoja nuo BMW temu(ypac makaveli:):)) , o kai kuriems tai gyvenimo tonusas:)

Tai pries tai jusu klausiau apie 5-tus BMW, o dabar noreciau paklausti apie BMW 325 nuo 1992 metuku.

Draugelis lakiojo su BMW 318 1992 metu, tai sako, kad siaip viskas ok, bet gana glusas 1.8 motoriukas. Todel galvoju apie 2.5 6V 24valve:)

Ka jus manot, nes dabar man nera laiko gerai pasidometi siuo aparatu, tai klausiu jusu, kad butu greiciau:)

Siaip planuoju sia akcija (pirkti kita auto) geguzes pabaigoje - birzelio pradzioje. Turiu 4000$. Tai kaip manot kokiu metu galima butu isigyti troika (su kondishenais ir taip toliau) Aisku reiketu pavazineti po turgus ir issiaiskintum zmogus daugiau, bet kaip minejau laiko stoka neleidzia to man padaryti:)

Tai banginieciai - HELP!!! (pagalbos sauksmas)
(nu uz tai, kai nusipirksiu auto, tai meete bus alaus jura:):):))

Su pagarba banginiams - Marius:)

Na ash taip ir supratau, kad nesi skustas, tik pasitikslinau Šypsena Šypsena Šypsena Šypsena Šypsena Šypsena Šypsena tayp sakant nieko asmenishko prashau neysizeisti…

O shiaip tai gali usisakyti ish tu kurie vezioja mashinas pagal usakymus ish okietijos sr kur kitus ir jie tau atvestu tikraj ka nors.

Kitas variantas - jei suopranti vokishkai vaziuori y Vokietija http://www.mobile.de ir isirinkti paciam - pasirinkimas tikrai nemazas ir kainuos gal pigiau - nereikes komisiniyu moketi

Kab Mersai ryja ir netraukia - tai shventa teisybe. Pas mane 190 mersiukas, mieste praryja 12-13 o "traukia" kaip moskvicius, tas tai tiesa gryna. Ale jei paimsi koki 1992 300 E - 24 valve tai turetu pleshti neblogai mano nuomone…Ir maloniau vaziuoja,

Marius >
I Kauna atvaziuok mashinu turgu pasirinksi kokia nori, nors buvau pirmadieni tai rusu nerealiai daug zuja…O siaip tai sestadieni pagrindinis turgus…pirmadieni ir antradieni atvaziuoja daug tralu…

Tokių metų kaip nori tu, tai tikrai bus ‘plyta’
O šeip tai mačiau Utenos turguje BMW’uškę 89m už 1800$(ne ‘plyta’)
O apetitas manyčiau, kad yra vienodas tiek BMW tiek MB, jie visi reikalauja arkliškos dozės!!!