bmw 3.0 zvakes

bmw 3.0 zvakes

isiminedami sklendes, praskambino visas zvakes, o zvakes jau lt gryzusios, NKG 6ios pakaitinimo zvakes… Uz kiek pardavinet cia jas? gal yra norinciu?

islosti nieko neislosi,max 180lt uz visas…jei zadi pasilikt,buciau sudejas naujas Taip

mainyk į termostatą Juokiasi

praskambinimas šūdo vertės,reikėjo susukt naujas.

virgis dare, virgis zino Apkabinimas siaip maladec bakuras zarnele turbos nusprogusia iskart uzrado… ne pirma toki motora renka matosi viska kiaurai isilgai zino… man isejo po 25lt atiduociau uz 180lt visas Šypsena

virgis ne virgis, bet skambinimas daug nepasako Labas

kiek ieskau termostato EGR, tai nerandu, tik uz 160 is krastos… dr002, tu ten po 80lt gavai pramusk ir man? arba bent jau uzrodyk kur pigiau? darens, px man ta teorija… jei nesiveda prie minuso ir meta kompas 6iu zvakiu klaida, o visos zvakes dar puse bb, tai aisku kad rele, o pri viso to ir reles klaida meta… gal ten nebus ledines zvakes, bet man uzteks, geru daliu nekeiciu Šypsena galit jus keisti geras dalis.

rafinuotas - keisk nx ten cackintis Taip patikrintas variantas…o su tais majakais tai zinai… edita: na na…reikia zinoti labai gerai kaip zvakes veikia…kokia sitema…nes klaida gali rodyti visokia, o priezastis… na pk. tavo barza, tavo zvakes tavo litai Cha chap.s. tik jeigu ka ziema negalesi ant ab skustis kad nesiveda Cha cha

jo keisk Cha cha neuokaukit zmones, neshiku litais kad keisti geras zvakes…

galėč balticautoparts pažėt Nekaltas

rafis,tau skubu,kita savaite užsukčiau pas didmenininkus,užklausiu tiksliai del tavo modelio.

paziurek kiek gautum termostata AGR ir zvakiu rele?

koivunen.lt/Uzsakymai/info.php?Prtipas=4085&Pavadinimas=085 -636-88D&Page_nr=51&Vartotojas=RKAL&Subpirkejas=0toks?

dr002, nera skubu dabar treciadieni dingstu is lt trumpam grysiu uz poros savaiciu tai tada ir pradesiu likusius kasiakus daryt. uzklausk kiek padarytu ir termostata egr ir rele zvakiu

darenai, nimatau… nesu jo mates kaip jis atrodo… tiesiog 160kw 3.0d e65 04metu Šypsena

nu taip ir parinkau. rodo 136Lt. su nuolaida iki stolniko išein

o kokia firma? behr? - jei ta tai nebloga kaina Geraio rele zvakiu?

imk Behr.

9penki litai, nerodo gamintojo baltic auto parts balticautoparts.lt/Uzsakymai/PDFS/0/085-636-88D.pdf