Blyn, reikia man žmonos...

Blyn, reikia man žmonos…

Kūdros šeimininkės…

Paskaitei kaip as su promileBučkis ir pac uzsimanei Cha cha Irodyk kad vertas, tai gal irsusirasi kokia varle…

alia ir kam tos zhmonos rejkia… susipanchiot iki grabo lentos ir dar uoshve Šypsena juokauju Šypsena sekmingu zhmonos paieshku Šypsena

Ne varlės man reik Liežuvis o gražuolės.

Taigi leiskite prisistatyti:
Esu vyrukas iš stuomens ir iš liemens, pats apsukriause visoje kūdroje, baisiai mandagus, švelnus, suprantantis, drasus, mylintis, besiaukojantis, turtingas, stiprus, gražus, geidžiamiausias kūdros jaunikis Gerai Turiu okupavęs bebro namą, todėl vietos žmonai ir vaikučių pulkui tikrai užteks. Važinėju 600-iu mersu, bet visai nesigiriu, kad jis geriausiasLiežuvis. Savo žmonikę padaryčiau bais laimingą, apsiauščiau ją begaline meile ir dėmesiu bei undinės kailinukais. Vinu žodžiu, nepraleiskit šanso.
Visoms damoms GėlėsGėlėsGėlės ir šampano TaurėTaurėTaurė

Coliukes jam reikia GeraiCha cha.
Paedžiau,o dabar noriu žeeeenyytis ApakęsCha cha.

Vien ziurint i ta balta maza zuikeli, kur tvatini, gaila tavo busimosios zmonos darosi Nustebęs

Ten jaunystės nuotrauka, kai dar neišsilakstęs buvauŠypsena

Varliuksti,o kam tau ta zmona?Cha cha
Nejaugi rimtai reikalas pribrendo?!Apakęs
Bus sunku tau,labai sunku,bo merginos nelabai megsta varliu(sorry,Varliuksciu)Mirkt
Nu bet vistiek,linkiu sekmes!Pranesk,kai rasi,ok?Mirkt

2mallena
A tai pati į pretendentes nenori Aš nekaltasAš nekaltas?
Juk žinai, mano širdis karšta…

Nagi merginos GėlėsVarliukstis Gerai VyraiMirktkartais…Aš nekaltas, bet kol dar jaunas persiauklesitMirktTik griebkit, traukinukas gali ir be jusu isvaziuotMirktPaskui gailesitesMirktGėlės

Ačiu už rekomendacijas, tu šauni Gėlės. Bet man vienos reikia, nedarysiu aš traukinukų Aš nekaltasAš nekaltasAš nekaltasAš nekaltasCha cha

niu bet tu kaip save apibudinaj, tej esi svajoniu jaunikis Šypsena stebesiuos jei grejtaj zhmoneles nerasi Šypsena

As tikiu, kad vienos uztenka Mirkttik bandau suorganizuoti kuo daugiau Moterys, kad galetum issirinkti sau tinkamaMirkt antraja puseMirktGėlės

2varliukshtis: chia pasiulymas? Šypsena

Taip taip i geraja puse veiksmas krypstaMirktGerai
Jus nekreipkit demesio i maneŠypsena

O ka ApakęsApakęsApakęs,siulaisi?
Gal tu koki konkurseli surenk,issirinksi is daugelio,
jei tokiu atsiras…Aš nekaltas

Mirkt

Konkursėlį sakai??? Tai reik ir kriterijus sugalvotAš nekaltasAš nekaltas
Teeeeip, kokios aš norėčiau žmonosAš nekaltasAš nekaltas.
Noriu, kad būtų švelni gyvenime, karšta lovoje, apsukri virtuvėje, ambicinga darbe…ale ar bus čia tokių?

Na dar ne Šypsena, tik žvalgausi MirktGėlės

Tik, kad siulosi jau vien is temos speti galimaMirkt
O tu i kandidates nenoriMirkt

Ojojoi Apakęs kaip as cia darbsciuojuosi, Varliuksti jei rasiu tau viena, skolingas liksiMirktAlus