Bluetooth
ka manote ?
kokia jo ateitis ? ar tai vienas is tu dalyku kuris nepasitvirtins …
ir bus visai nepopuliarus …
hmm…
ar jums neidomu padiskutuoti ?
ar jus nesuprantat ar siaip mane ignoruojat ?
Geras dalykas.
Naudoju siai dienai ir esu labai patenkintas.
Daug geriau negu "Infraredas".
Bluetooth ateitis-ŽYDRA
yra,bet nenaudoju
o ka dabar manote ?
Geras dalykas turiu toki,belaidu liux
Yra pas man telefone, bet dar neteko juo pasinaudoti. Logotipam, skambucio melodijom vis IR naudoju. Siaip gerai butu nusipirkti Bluetooth adapteri prie PC (tada butu kam naudoti), ale vat kad brangus gyvates
A le kad ausinukas su tuo melyny dantim jega yr tai faktas, tik kad brungus kox
Bet tai pigs vis tiek!!!
Kaip tik siandien zadejau apie Bluetooth klaust, bet ziuriu jau tema tokia yra
Tad mano klausimas butu, ar galima bluetooth pagalba perduoti balsa, t.y. telefona naudoti kaip racija? (kad ir tu 10 metru atstume)?
teoriskai pralaidumo uztenka.
in real neteko nieko apie tai girdet
taigi handsfree yra bluetoothinis, isikisi daikta i ausi, telefona bile kur numeti, o per ta pribora kalbi. ar ne apie tai klausi? siaip tai jis brangus, salone ericssoninis apie 800Lt kainuoja…
ausine gal ir kainuoja 800lt, bet koks jos dydis? pacios ausines a prasme,atmetus plasmases ir kitus nereikalingus "gabaritus"???
jei kalbesime apie ejima i egza su tokia ausine, tai ausine turi buti mazu gabaritu, kad butu galima ikisti i ausies anga (iki ~5mm skersmens)
beje, as ir turiu duomenu kad tokia ausine kainuoja nuo 800 lt iki 1000 lt (pritaikyta eit i egzus)
bluetooth yra labai gerai nes gali naudot kaip distancini PC. aisku reikia i PC irasyt tinkama softa. o mobilekas gali net Java nepalaikyt… tiesiog siunti tam tikras zinutes ar kazka panasaus ir kompas klauso
o su java galimybes dar didesnes…
Manau kai atpigs visa iranga taj bus populiarus.
orginaliai!
grazu…