BLUETOOTH tarp PC ir telefono. HELP!
Visu pirma patikrink telefona ar jis gerai sukonfiguruotas.Pabandyk pasijungti WAP per GRRS.Jei yra kazkokiu problemu su konfiguracija telefone pabandyk paskambinti Bites info 1501.
Taip pat patikrink ar teisingai sukofiguruotas tavo "Laptop".
Bluetooth tik sujungia tavo telefona su kompu,kitaip sakant kaip nematomi laidai.
Sekmes,
LCG Banga
o ziurekit kai laikai moto teises tai dar i miesta reikes vaziuot po viso sito? Jei taip tai kur sedes egzaminuotojas? kitoj masinoj ar pas mane ant moto? O cia kliutis vazinejant jis tik stoves ar ir sedes?
as ir laikau dabar teises. DEKUI UZ SCHEMA!
Reiks į gatves važiuot .
o i gatves reikia dabar vaziuot?
as su audine savo netgi ta padarysiu su uzmerktom akim )))))) o jei rimtai tai ir man tas gresia
eisiu laikyt A *na starost let*
Laikiau pries metus tai buvo ta pati schema…bera garantuoju pravaziuot LABAI lengva…!
Kai aš laikiau prieš daug metų , tai nebuvo jokių tokių piešinių , jokių kliūčių , egzaminatorius sakydavo ten nuvažiuok ta padaryk
super as kai laikiau tai iskojau visur sitos schemos - radau tik regitroj ant sienos tikrai naudinga info kas laikys o tai as kai laikiau tai ne ten nuvaziavau nesa buvau ismokes kitaip vistiek islaikiau
Arteja pavasaris, daug kas laikys teises (tame tarpe as) tai va kokias uzduotis reiks atlikti. Egzo vertinimo kriterijai: policija.lt/isakymai/isakymai.php?id=212