Blondinės VS Brunetės
dejau as an’ tu plauku. apskritai nekenciu nesusitupejusiu durniu, kurios kietas vaidina, peroxidinius plaukus pasidaro ir kitas nesamones ismasto. turiu anglu mokytoja sviesiaplauke, o ji protinga. o tu peroxidiniu wisu - tai jas i duju kamera suwaryt ir pasiust wisur kur galima!
shejp esu realei ish plawku spalvos blonde bian nesakeechew kad tay daro ytaka mano gyvenimo budui ir mastymui beje kvajlos buna ne tik blondines…
Mmm…ydomu ydomu…kazhkaip ,pamaloninta’’ pasijutaw
,graziai’’ tu cia pawarej ant tu blondiniu…Ju tarpe ir ant manes, bet taj neesme…ash tokia naturali ir siaip niekada nesijawciau durna, ir siaip kurie pazista irgi kazhkaip sake kad protingammh…ash siaip kurias blondiens pazistu taj jos labaj fajnos ir tikraj proto turi dawgiau uzh kaj kurias brunetes ar shatenes…
na aisq taw jawciu kazhkokia blondine su.pi.so gyvenima kad tu taip waraj ant wisu, negi taw turetu majshyti ju durnumas siaip?
zodziu gyvenk lajmingaj taip ir toliau galwodama
Kažkoks kvailas požiūris: blondinė - tai proto lygis. Blondinė - tai plaukų spalva, kuri beje kai kurioms merginoms labai tinka.
http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_women/she_and_he/article.php?id=405
9771
Neteiskit blondiniu.
Grazios buna blondines, grazios buna brunetes,
satenes, ir kinietes, ir mongoles, ir zydaites…
O protas yra visai kitas rodiklis, kuris nepriklauso nuo plauku spalvos.
Man viena domu, kodel tik brunetes puola blondines, kodel nera blondiniu, iskelianciu diskusijas apie brunetes?
Panashiau kad paz tave pachia nelabaj proto yra, kad sugebi shitajp nemegt zhmogauz vien del jo plauku spalvoz Pati esu brunete, bet pasauly visokiu buna, visokiu ir rejkia. Suprantu taj ir todel dar sugebu savimi didzhiuotiz
…
cyplee rašė:
baikit cia sneketi nesamones… kaip jus galit lygint kas grazesnes o kas ne? paimkit grazia brunete ir urode blondine ir jums vistiek bus gr4azesne blondine, nors ir kokia jinai susna butu, jo? nesamone… zmogaus grozuis nepriklauso nuo plauku spalvos… .aisq galima megti kazka labiau, bet ar reikia sitaip varyti ir buti priesiskai nusiteikus? man pvz irgi blondinai labiau patinka vaikinai, ebt jau pusantru metu draugauju su tamsiu ir esu labai patwnkinta… ir niekas nuo plauku nepriklauso… nepasirodykit kvailesni nei esat is tikruju
man patiko tawo poziuris
nes mano toks pat
meete rašė:
nekenciu blondiniu(neisizeiskit tos blondines,kuriu intelekto koeficientas nevertas blondines apibudinimo)
ir visgi ju DAUG.
jas naikinti reikia kaip ziurkes(turi buti atskiros instancijos,kurios tai daro)
P.S. blondine-tai neplauku spalva,o proto lygis.
plauku spalva nieko nepasako,bet juk daugiausia toopu mergu yra blondiniu
konkurencija
net nzn ar ish vis demesio verta tema…