Blogai...

Blogai…

…visai jau moderatoriui Girtas Cha cha

quattre, justuose toks važinėja su tranzitiniais numeriais jau gal 2 metai, niekaip parduot negali. Gali pabandyt paieškot…

tinyurl.com/7vy67d9

tikrai grazu, ypac sitoj nuotraukoj Gerai

po vieta vazinet, pirkciau net nesusimastydamas, diesel pajamei ir Gerai

imganuncios.mitula.net/renualt_megane_1_6_16v_dynamique_2005_54 k_94686442633323849.jpgbet vistiek panaudojo ekskizus kurdmai meganike Cha cha

bura - ir tau patinka? Apakęs ar is tikro taip su jais blogai? Bandziau 2.2dci, nelabai patiko, va V6 3.0 benzinufka labiau patiktu manau Girtas

Tuoj vel prasides kai kuriems traukuliai. Cha cha Ziuriu nemazai cia esanciu yra nutrenkti prancuzisku auto, tai biski fobija issivyste kai kuriems. Valioquattre: paklausinek renault klube, jie turetu zinoti kuriu varikliu geriau vengti, o kurie normalus.

Sandman> Man jau prasidėjo traukuliai GeraiBlt nežinau reik idiotu visišku būt, kad prancūzą pirkt… Trulikas tik giriasi, kad P406 ideali mašina, pats sau pasiėmė, bet aš laikau, kad tik idiotai jas perka… Nu nx Veee Veee Veee

Sandman - as prancuzam LABAI neprijauciu Cha cha isskyrus keleta modeliu Nekaltas

v6 nejamciau del problematiskumu su amziumi, o visa kita- puiku, o avantaimas man kaip svajone Apkabinimas tikiuose ja ir liks, nors draugas jau 3 metus laiko kaip iseigine/pramogine

v6 kiek skaiciau tai tik problemos del uzdegimo riciu Nekaltas 2.2dci tai cia tas pats kur laksto turbos? Cha chaAutomatai kazin kaip? As sakau, galimas toks variantas tik vieninteliu atveju - jei atsirastu ZIAURIAI nepadorus pasiulymas, kitu atveju - rizika beprotiska Cha chap.s. dar labai patraukliai atrodo 2.0T variantas Nekaltas

galejo 1.9 88kw deti Gerai Blogai

pavartyk ju kainas mobile.de netikiu kad kazkas atsirastu uz labai nepadoria kaina

cinkas - italijoje keleta maciau iki 3k eur, ten buna buna variantu Mirkt

ar 2,2 1,9 ar 9,9 visiem linksta jei inhibicijos nevaldai

quattre: paradoksali sutacija gaunasi: i chochetsa i koletsa i mama nepuskajet.

Sandman - nigavari Juokiasi

quattre, kur tu ziuri italu skelbimus? gali papaisyti inteneto saita?