Blogai…
…visai jau moderatoriui
quattre, justuose toks važinėja su tranzitiniais numeriais jau gal 2 metai, niekaip parduot negali. Gali pabandyt paieškot…
tikrai grazu, ypac sitoj nuotraukoj
po vieta vazinet, pirkciau net nesusimastydamas, diesel pajamei ir
imganuncios.mitula.net/renualt_megane_1_6_16v_dynamique_2005_54 k_94686442633323849.jpgbet vistiek panaudojo ekskizus kurdmai meganike
bura - ir tau patinka? ar is tikro taip su jais blogai? Bandziau 2.2dci, nelabai patiko, va V6 3.0 benzinufka labiau patiktu manau
Tuoj vel prasides kai kuriems traukuliai. Ziuriu nemazai cia esanciu yra nutrenkti prancuzisku auto, tai biski fobija issivyste kai kuriems.
quattre: paklausinek renault klube, jie turetu zinoti kuriu varikliu geriau vengti, o kurie normalus.
Sandman> Man jau prasidėjo traukuliai Blt nežinau reik idiotu visišku būt, kad prancūzą pirkt… Trulikas tik giriasi, kad P406 ideali mašina, pats sau pasiėmė, bet aš laikau, kad tik idiotai jas perka… Nu nx
Sandman - as prancuzam LABAI neprijauciu isskyrus keleta modeliu
v6 nejamciau del problematiskumu su amziumi, o visa kita- puiku, o avantaimas man kaip svajone tikiuose ja ir liks, nors draugas jau 3 metus laiko kaip iseigine/pramogine
v6 kiek skaiciau tai tik problemos del uzdegimo riciu 2.2dci tai cia tas pats kur laksto turbos?
Automatai kazin kaip? As sakau, galimas toks variantas tik vieninteliu atveju - jei atsirastu ZIAURIAI nepadorus pasiulymas, kitu atveju - rizika beprotiska
p.s. dar labai patraukliai atrodo 2.0T variantas
galejo 1.9 88kw deti
cinkas - italijoje keleta maciau iki 3k eur, ten buna buna variantu
ar 2,2 1,9 ar 9,9 visiem linksta jei inhibicijos nevaldai
quattre: paradoksali sutacija gaunasi: i chochetsa i koletsa i mama nepuskajet.
Sandman - nigavari
quattre, kur tu ziuri italu skelbimus? gali papaisyti inteneto saita?