Bliudukas ;}
ka apie situos manot? 91, 4ws, dohc, autopilots ;} idomu nuomone ne tik fanu, bet ir normaliu zmonu
Tas 4ws isskyrus brangesni remonta ka duoda?
as esu normalus zmogas
bet man sitie visad lipo
tiesa, kai tokio (pask modelio) kazkada senai senai norejau, anu kainos buvo 5.5-6k.$
as kadangi nepapuoli i jokia kategorija minetaja,tai susilaikysiu ps. sunku rasti neperpuvusi
DDevil duoda manevringuma ;} kaifas prie jo pripratus, bet kuri kita atrodo lb buka… o del brangaus remonto tai nezinau net… jei sulus konkreciai tai visa ws’a uzsimest, o siaip tai mechanika juk…
dr002 del puvimo teisus esi;} tragisku teko matyti, priziuret reikia… o del kategoriju taj…-dar ne penktadienis ! ;} visi turibut pakankamai normalus;} na nebent atostogauji
ka ten bepriziuresi,mano visa ismozota,pertepta ir visa kita,bet vistiek keli mozuoliai atsirado…
vat eini keikviena diena ir valai su nosinaite, ir ziuri kur koks inkstyras lenda ;}}}
kol nepuna tol lb geri ir traukia nerealiai bet kai pradeda puti tj vaizdelis nekoks! geriau jau is anksto rupinkis kad neputu!
laukia jo pilnas kebulo tvarkymas…
Man nelabai… manau galima geresniu rast
niva geriau
kas dar uz niva geriau?
o cia 4ws valdomi mechanika ar elektronika? jei elektronika, nejamciau, jei mechanika, tai jamciau, bo remontas paprastas ir nebrungus
brangus galo remontas ziauriai, daliu deficitas.
Youtube pasižiūrėjus tikrai matosi, kad manevringesnė - į slalomus tokias… Šitą dar anksčiau mačiau Autopliuse - dabar jau nėr…
kai as tokio norejau jie kainuodavo apie 14-15kg $
Džo, tai dar ir doleris 4 litai buvo, taip?
Marchela nich`uja nebrangu. Bratkis preludus turi nuo 2002 metu tik gen 2 ir gen3 [nepaisant keliu civicu, accordu ir legendu] nieko tam 4ws nenutinka. ratu suvedima irgi ne kas menesi darai. Bet, kaip ir dauguma vyresniu hondu, tepala megsta gert prie aukstesniu apsuku, o jei jo truks - velenas prasuks indekliukus ir links pagal kaina tai kaip sportine auto
mazai kas su standartiniais 2.0 neturbo gali pasishakot jiem