Bliudukas ;}

Bliudukas ;}

ka apie situos manot? 91, 4ws, dohc, autopilots ;} idomu nuomone ne tik fanu, bet ir normaliu zmonu Šypsena

Tas 4ws isskyrus brangesni remonta ka duoda?

as esu normalus zmogas Taip Cha cha bet man sitie visad lipo Taip tiesa, kai tokio (pask modelio) kazkada senai senai norejau, anu kainos buvo 5.5-6k.$ Ufff

as kadangi nepapuoli i jokia kategorija minetaja,tai susilaikysiu Cha chaps. sunku rasti neperpuvusi

DDevil duoda manevringuma ;} kaifas prie jo pripratus, bet kuri kita atrodo lb buka… o del brangaus remonto tai nezinau net… jei sulus konkreciai tai visa ws’a uzsimest, o siaip tai mechanika juk…

dr002 del puvimo teisus esi;} tragisku teko matyti, priziuret reikia… o del kategoriju taj…-dar ne penktadienis ! ;} visi turibut pakankamai normalus;} na nebent atostogauji

ka ten bepriziuresi,mano visa ismozota,pertepta ir visa kita,bet vistiek keli mozuoliai atsirado…

vat eini keikviena diena ir valai su nosinaite, ir ziuri kur koks inkstyras lenda ;}}}

kol nepuna tol lb geri ir traukia nerealiai bet kai pradeda puti tj vaizdelis nekoks! geriau jau is anksto rupinkis kad neputu! Cha cha

laukia jo pilnas kebulo tvarkymas… Valio

Man nelabai… manau galima geresniu rast Mirkt

niva geriau

kas dar uz niva geriau?

o cia 4ws valdomi mechanika ar elektronika? jei elektronika, nejamciau, jei mechanika, tai jamciau, bo remontas paprastas ir nebrungus

brangus galo remontas ziauriai, daliu deficitas.

Youtube pasižiūrėjus tikrai matosi, kad manevringesnė - į slalomus tokias… Šitą dar anksčiau mačiau Autopliuse - dabar jau nėr…

kai as tokio norejau jie kainuodavo apie 14-15kg $

Džo, tai dar ir doleris 4 litai buvo, taip? Ufff

Marchela nich`uja nebrangu. Bratkis preludus turi nuo 2002 metu tik gen 2 ir gen3 [nepaisant keliu civicu, accordu ir legendu] nieko tam 4ws nenutinka. ratu suvedima irgi ne kas menesi darai. Bet, kaip ir dauguma vyresniu hondu, tepala megsta gert prie aukstesniu apsuku, o jei jo truks - velenas prasuks indekliukus ir links Geraipagal kaina tai kaip sportine auto Geraimazai kas su standartiniais 2.0 neturbo gali pasishakot jiem