Variklis ten 1,8 ir ikistas merso SLK kompresorius kuris nusprogo ir drage jis tikrai nedalivaus ir siaip pas ji nevalit net ir as su savo grabeliu ji padarau o jei sudet babkes kurias jis sugrudo tai nebutu man lygiu
Jisai dabar isvis nevaziuoja zmogus dabar vaiksto uzsiparines nebent jau sutvarke jam vakar tikrai dar buvo remonto dirbtuvese
O siaip tai jo ir taip nereikia bijoti
Daaaa…Buvau Kalnapilis Drag rungtinesia ir buvo shitas Golfas bet jis labai blogai pasirode
Ir dar nekaip negaliu suprast kur ten 32000 lt jis investavo ? ? ?
Gal 25000 Lt pod sidushkoju nalicnimi
Bet vistek jis man labai patiko.Atrodo Noriu toki
Gal jis parduoda ji ? ? ?
Brangioji geras subas gali sverti apie 30-40 kg, o gal ir dar daugiau. Plius visos durys padengtos garsa izoliuojanciom medziagom, durelese sumontuoti lizdai is medzio kolonelem. Tai tu pati nesvaik jai nesiorentuoji svoriuose kiek viskas sveria. Jei tu skaitai aparatura Blaupunkt Smile serijos mageli ir standartine BMW audio sistema tai tu labai klysti, tokisoe masinose kaip tas golfas niekas tokiu nededa.
taip tikrai dalyvauja aparaturos varzybose ir gan sekmingai net latvijoje ar estijoje(tiksliai nepamenu) buvo nuvaziaves o kur dalyvavo tai savo klaseje visur pirmas vietas paeme