blevyzgose negalima keiktis nuo spalio 1 dienos!!!!!!!!

blevyzgose negalima keiktis nuo spalio 1 dienos!!!

jojo…sita zinia suzinojau is patikimu saltiniu(mano dedes prano kaimyno sunaus drauges dukte suzinoji is tikrai protingo zmogaus, o kokio tai nesakysiu Liežuvis) taigi cia tikrai tiesa. girdejau, kad bus grieztos bausmes tiems kas nusikeiks, fala i sikna ir sedet. taigi perspeju jus brangieji, nenoriu, kad jums taip atsitiktu. Cha cha sekmes

NekaltasNu as kadangi beveik nesikeikiu…Man negresiaAngelas

Zaraziuk,fala i subinyte?Nekaltas wajazaw,tai shiurpu giNePavargęsDrovus nia,nia niaŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia

nxCha cha

medutei…nx? Nekaltas jau lauksi falo i subiniuka?Nekaltas Cha cha

bbd idomu kas uzdraus

nu dar ne spalio pirmaCha cha

falas
Nekaltas

Nu ash neishtversiu iki spalio pirmosCha cha jei ka,tai ash pirmas pri tavo subiniuko Liežuvis

joooo…o muzikos forume nuo rytojaus draudziama kurti temas apie muzika… Cha chaCha chaCha cha

pasvajok ir praeisCha cha

[quote]zarazza rašė:
jojo…sita zinia suzinojau is patikimu saltiniu(mano dedes prano kaimyno sunaus drauges dukte suzinoji is tikrai protingo zmogaus, o kokio tai nesakysiu ) taigi cia tikrai tiesa. girdejau, kad bus grieztos bausmes tiems kas nusikeiks, fala i sikna ir sedet. taigi perspeju jus brangieji, nenoriu, kad jums taip atsitiktu. sekmes
[/quote]

A jptvmt nu y nx,vo ča tai bent naujiena.BBD aš ant tavo to patykimo šaltynio,o kad tau falas syknoj uz tokias nisąmones bus tai guaratee for 100%(hundred percents)

O taip agalima bus??? Kanda Ignoruoju Piktas

Cha cha

eina nx rimtai? pz pz kas ci daros:/ net blevyzgose nebebus galim sakyt: bl nx qrva pz ir t.t. JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Keikites kol dar galitCha chaCha chaCha chaCha cha

bbd ejnu miegoti,go to sleep

tai cia tas pats kaip-bites pries medu,o DJ’ai pries narkotikus???:o oho

na.h.ui na.h.ui keiksimes ir keiksimes ir jokie Pranai,Zalupkinai to is musu neatims

valink tu nach.ui su savo pranuko sesers žmonaLabas