Blem,šitam klube DIKTATŪRA nesvietiška!Čia trinamos be skrupulų temos su 200 žinučių ir 2000 vizitų!

Blem,šitam klube DIKTATŪRA nesvietiška!Čia trinamos be skrupulų temos su 200 žinučių ir 2000 vizitų!

Čia naikinamos be ceremonijų MŪSŲ visos laimėtos temos! Ojej ojej kas darosi.

Vo vo, grąsinimai prasideda ir į mūšio lauką tempiama sunkioji artirelija… JuokiasiŽinok, aš skųsiuos kaip tas dinges adminams ir jiems skundus kalens čia visa mūsų armija, kad esam baninami neteisingai. Pradžioj tavo grąsinimai Radvilei , dabar ir man, 30+ klubo TAUTOS Prezidentui! Aš juk persona diplomatinė su diplomatine neliečiamybe! Davai, man graitai atrakink tą Vaikų darželis temą, nes noriu ten aš irgi išsilieti… MirktKiek versi mane čia dar laukti ir kankintis? Visi jau pasiruošę ten rašyti. Visų jau pirštai ant klavų padėti! Mirkt

turiu pastebet, moderastoriai desperatiskai bando ginti nesancia seimos garbe Cha cha

Kazkas pajuto nesvietiska nora dievu pasijust Veee

Temos istrintos autoriaus prasymu. O kaikas ziuriu niekaip Blevyzgu forumo atstovybes nenori cia uzdaryt.

blogas pvz matyt uzkrecia…30+ forume,vienas irgi norejo autorystes issizadet,ale balsas i dangu nenuejo… cia nuejo…ir gan skambiai Piktas

teisingai, martynuk. kluba reikia laikyt sterilu, ka neduok die, priesinga nuomone neislistu Gerai Cha cha

Issiliekit judu su dingusiu kur nors kitur Liežuvis Razrucha vaiku darzelis ne cia o uz kampo Labas

o cia kas tada? Apakęs susipainiojau Nekaltas

Va va, olo. Kaip Tu teisingai šnekėjai nuo pat pradžių.

vaikai gyvenkime draugiškai Nekaltas

ar nebuvo galima tema tiesiog uzrakint? uzuot istrynus…o jei kalbet apie blevyzgas, tai gal ir pati tema buvo ne ore?

rady cto pomagli zabludivsemusia Labas

Bare, bet dingęs ir ant manęs lieja ir dar tepalais visokiausiais. Po tokio seanso buvau priversta garsiai išsakyti ką jaučiau ŽliumbiaBeje, net du žodžius lenkiškus išmokau: “Calkiem normalnie”, ale nežinau ką anie reiškia Žliumbia

Klausyk, bicas,demokratuose garsiai , nors nieks neprase ir neklause,pasizadejai mano vardo nematyti ir nemineti, as tau tuscia vieta.Tai kam tu cia taikai? Taikdarys, ble.Vaiksto kaip lunatikas su stikline zibalo…

mumi ta pati rasyt norejo. Nafig trint reikejo? But uzteke rakint ir blevyzgos butu ten pasibaige. Nes, dristu pastebet, temos trynimas nevaldomu minties srautu mazinimui nepadejo, o kaip tik dar labiau paskatino Nekaltas

ok, ziurim ka turom: klube norima invyrauti ramybe nedrumsciama… viskas balta, grazu, svaru ir sterilu… menkiausias nusizengimas gydomas elektrosoku… visi sypsosi/verkia, nuotaiku kaita neprognozuojama… kodel man visa tai i psihushke nesa? Nekaltaszinai, tu teisus. ne darzrelis cia. bent jau ne sveiku vaiku, tai tikrai Cha cha

Aha, šalis gi turi žinoti savo didvyrius Taip

Įdomiai čia gaunasi: dalyviai diskutuoja, rašo, gaišta netgi laiką savo, o, pasirodo, temos autorius paprasčiausiai pašposyjo negerbdamas kitų net darbo ir minčių! Jei autorius norėjo, kad tema būtų ištrinta, tai kam ten tokią temą ir reikėjo kurt išvis ir gaišint VISŲ DALYVIŲ brangų laiką? Galiausiai, kodėl jis nenorėjo padaryti to pats, kol buvo tik penkios žinutės temoje, jei jau staiga apsigalvojo ar ėmė sąžinė graužti? Man įtarimas, kad tai alyvai kažkas su psichika netvarkoje, nors ji primygtinai ten siūlo Radvilei tuo rūpintis… Tfu.

Galiu ir cia Dinges tarti tau paskutini zodi Taip Abu labu jus vienodi - nereikia cia riterio vaizduoti Taip