bla bla
Skrenda sau lėktuvas į šiltus kraštus. Keleiviai svaiguosius gėrimus vartoja, būsimais įspūdžiais dalinasi. Staiga įžengia stiuardesė ir pareiškia: -Gerbiamieji keleiviai, laivo vadas prašo visus išsitraukti pasus. Keleiviai paklūsta. -O dabar išplėškite iš jų puslapį su savo pavarde ir susikiškit sau į užpakalį. Sąmyšis, pasipiktinimas: -Kas čia darosi?!Stuardesė: -Matot, kai praėjusį kartą kritom, kilo problemų atpažįstant lavonus. ---------------- Idomus desningumas: kai miegoti einu su batais - kazkodel visada rytais skauda galva… ---------------- Teisia vyrą-ginekologą už čigonės nužudymą šiukšlių kibiru. Teisėjas liepia papasakoti, kaip viskas įvyko. Vyras pasakoja: "Aš dirbu ligoninėje. Buvo sunkus budėjimas - 4 gimdymai, 3 abortai, 5 kraujavimai. Vakare paskambino kolega, pasakė, kad susirgo. Aš už jį atidirbau. Iš ryto atėjau namo, tik atsisėdau prie televizoriaus, žmona pristojo: “Pažiūrėk, man atsirado kažkokių išskyrų.” Aš jai sakau, kad turėjau sunkų budėjimą, o ji sako, ne, vis tiek pasižiūrėk. Tiek jau to, pasižiūrėjau, tik vėl prie televizoriaus - atlekia vyresnioji dukra. “Tėte, įstatyk man spiralę, rytoj prie jūros išvažiuoju”. Aš jai aiškinu apie sunkų budėjimą, o ji vis tiek neatstoja. Įstačiau spiralę. Atbėga jaunesnioji dukra: “Tėte, išimk spiralę, vakar iš pajūrio grįžau.” Išėmiau spiralę, atsisėdau prie televizoriaus. Vėl žmona: “Eik, išnešk šiukšles ir mes daugiau prie tavęs nelįsim”. Paėmiau kibirą, nusileidau iki konteinerio, o ten čigonė: “Duok 3 litus, p**dą parodysiu.”
Siaip vidsaij nieko…
nu blyn… kada ismoksi temoms pavadinimus normalius duoti?
nieko nieko…
Ir patariu nerukykit zoles nes buzit panasus i dirizablius
lil^sweetie , ka cia nusisneki???
tawo wietoj,uzrakinciau tema,kol nepakeis pavadinimo ir wiskas
Negalima???
aurora , dabar gerai?
esu macius ir geriau xxxxxx is temos pratrintas kazkokios apsirukiusios personos floodas.
pirmas patiko…
kodel apsirukiusios???
NU cia geras,. Negirdeti dar. .
neblogai!
daug skajtyt rejkejio…bet jiega wisaj…;]
Su pasais geras
trecias nerealus - juokiausi 10 minuciu!!!
negirdeti,bet kazko nelb juokingi;V
pirmas ipatingai