BITES planas LT

BITES planas LT

ka nors zinot apie toki,tarifai ir t.t.Bitej nieko nesako
aciu is anksto

Zinau.
Cia Telekomo darbuotojams duodamas planas tarnybiniam vartojimui.
Tarifu tiesiai i eteri gal nemesiu. Prelimariai tai i kitus tinklus keleta centu pigiau nei C1 (tiek piko tiek nepiko), i bite tai skambinimas pigus, piko metu kaina <16ct, nepiko isvis… Bet gauti toki shansu 0 jei nedirbi telekome.

Papildysiu Rico - net jei ir dirbi Telekome paprastu darbuotoju, si plana gaut ner valciu, jei neturi aukstesniu pazinciu. Ta plana gauna visi telekomo vierchai - padaliniu vadovai, direktoriai. Paprastiems darbuotojams yra siulomas vienas is paprastesniu planu - nebeprisimenu tixliai kox, bet ar tai L su 20% nuolaida… Kas tixliau zinot, pataisykit.

Si plana gauna visi LT darbuotojai kaip tarnybini. L-20% gauna visi kaip asmenini (jei nori).

Tada man paaiskink, kodel man tevas ten dirbdamas inzinierium jau virs 20 metu, man aiskina, kad negali to plano paimt? Atseit neduodaNustebęs

Kad dirba 20m tai nieko nereiskia. Tarnybini gauna uzimantis atitinkamas pareigas, nes prasyma tvirtina depo shefas. Gali naujai atejes gauti tarnybini jei pagal pareigas priklauso.
Jei inzinierius tai matomai comliet’as, o jie use’ina comlietinius ir viskas.
Beto komlietas jau dukterine firma taigi…

Tada man paaiskink, kodel man tevas ten dirbdamas inzinierium jau virs 20 metu, man aiskina, kad negali to plano paimt? Atseit neduodaNustebęs

[/quote]

jau xebra atsake…
Is esmes tu teisus. As praleidau viena momenta - kai dalino Bite, as jau turejau tarnybini (comliet), tai man tiesiog pakeite teliponus. O kolegos mano, kurie neturejo - ko gero ir netures. Nes sis turejimo-neturejimo klausimas sprendziamas gan aukstu lygiu.
O L-20% tai tikrai be problemu gali gauti bile kas…Pasidarysiu ir asŠypsena

Tik kokia nauda is to L-20%… Nebent, kad minimalu telekomas uzmoka…

Paygink su kokiu nors A1 planu ir pamatysiŠypsena. Zinoma, yra ir geresniu planu, bet velgi, su visokiom ten islygom. O cia turi savo plana, ne kokios nors firmos. As tais visokiai planu pardavinetojais tai nelabai pasitikiu.

Ta bites plana kuris yra paigiai gauna tie darbuotojai kuriems pagal pareigas yra paskirtas mobilus telef., o L- 20% gali pasiimti asmeniniui naudojimuisi. Vakar man paeme tevakas su 3310.

E, bachuriukai ziuriu jus cia rasote,kad telekomas apmoka minimalu l-20% plano. Ar taip is tikruju yra?

Pirma karta girdziu toki bajeri

mdas…bet gal nekokia isheitis Nekaltas O kaip pachiam kalbetis? Laimingas

vini i ausi isikisus