Bites paslauga \"Kur esi?\" arba kaip greitai tave gali demaskuoti tevai...

Bites paslauga "Kur esi?" arba kaip greitai tave gali demaskuoti tevai…Apakęs

"Nezhinote, kur shiuo metu yra jusu vaikas? Suzhinokite tai naudodamiesi paslauga "Kur esi?". Isijunkite ja siusdami SMS zhinute su zhenklu + numeriu 1560.
SMS zhinuteje irashykite savo vaiko mobiliojo telefono numeri, ishsiuskite numeriu 1560 ir netrukus gausite atsakyma, kur jis shiuo metu yra."

vat… vartydama zhurnala pastebejau reklama su tokiu turiniu…Nekaltas o dabar ysivaizduokime tokia situacija : nusimato geras tusas Tūsas, pasakau mamai, kad nakvosiu pas gretimais gyvenanchia drauge… o jei mama be mano zhinios sugalvojo pasinaudoti shia paslauga????????? Apakęs …kur vaiku teises?! Žliumbia … tai prilygsta seklio nusamdymui Baisu o ash visai nenoriu,kad butu sekamas kiekvienas mano zhingsnis Ne …tiesiog siaubinga Kanda … belieka tiketis ,kad mama nepastebes shios reklamos…Pavargęs

Tai tu gali drausti savo suradima !!! Cha cha
Girtas

manai ymanoma? Girtas …na mano mama manes neklaustu ash to noriu ar ne Nekaltas …tikiuosi bite reikalauja tavo pritarimo…nors reklamoje apie tai nieko neuzhsimenama…Pavargęs

Ash kazkaip nepergyvenu del shios paslaugos Nekaltas

juo machew Apakęs geraj, kad pas mani tele2 Cha chaCha chaCha cha

tai isigyk ne bite o omniteli arba tele2 ir nebus tos paslaugso… Nekaltas Laimingas

kad kazhkaip nesinori keisti numerio…Nežinau jau pripratau prie shito, tingechiau visiem ish naujo aishkint kad mano nr. pasikeite ir t.t… Nekaltas

tai jei tu neaktivuoji shios paslaugos taves negales nieks surasti t.y. pas atev neveiks shi paslauga ir viskas jokiu problem, ir jei taves kas nors iesko tau apie tai ishkart praneshama sms , seip manau nebloga paslauga visokiems pasimeteliams turistams hehe;]

Uj blt…Kanda Tikiuosi mano tewaj nepastebes shitos nuostabios bites paslaugos Cha cha Ir nesugalwos manes prikalbeti aktywuot shita paslauga Cha cha

Nesiparinkit Šypsena
Bukit acargesni Šypsena
Nusiperki dar viena extra ar pildyk kortele.
Pasakai kad nakvoji pas drauge, ir pasikeiti kortele.
Niekas neras.
Arba tieisog nuvezi telefona draugei ir atiduodi…tegu iesko.
Btw kad surastu telefonas turi buti ijungtas… o jis visada gali netiketai ishsikrauti…
Šypsena

Nesijaudinu del sios paslaugosNe
Pirma:as Omnitel`e
Antra: As tevams visada pasisakau kur esu.Jie suprantaTaip

Vis delto gerai,kad as T2 tinkle…Cha cha

tai gi tu gausi sms zinute ar sutinki, kad tas ir tas suzinotu kur esi, jei atrasysi,kad nesutinki tai ir nesuzinos kur tu esi…

Man tai kazhkaip dzin…O tiems, kurie nesako tevams kur eina, tai gali buti negerai Juokiasi

aha… ir uzhsitrauksiu mamos rustybe KandaLabas

man ir kakzaip dzin. kajp dar vajkas esu.et pvz sesuo ejna i tusus ir tevai abu zino ir ka… niex nieko neseka…Cha cha

OMNITEL rulezzzz Juokiasi

Tai cia suranda nedideliu spinduliu aplinkui. Ishvaziuosi kokius 15 km ir nesuras Šypsena O shiaip tu gali ishsiusti SMS i bite, jog nenori, kad taves ieshkotu butent shis ar kitas numeris. Skaityk geriu, jokiu oproblemu Liežuvis

Nereikia pirkti jokiu nauju teledu korteliu Juokiasi
Surasti galima tik tuos kurie uzhsiregistrave (t.y. ishsiunte + zenkla numeriu 1560).
Kitu surasti neimanoma. Nes tai manau shiek tiek prieshtarautu laisvo zmogaus teisems. Nekaltas
Siaip ar tai, jei tave uzhregistruoja per tavo prievarta (pvz tavo tevai). Tu siunti minuso zenkla i 1560 ir atsisakai kad kasnors taves ieshkotu… Jei ir tas per baisu, gali padaryti, kad taves negaletu ieshkoti atitinkami numeriai ir t.t.
Siaip ar taip. Sita paslauga tik labai mazhas zhaislas… Nei velnio tavo mama nesuzinos ar tu miegi pas kaimyne ar toosines uzh 2~3 kilometru. Nors rasho kad tikslumas 0.6 ~ 1.2 Km, bet jis kurkas mazhesnis. Ji nebent suzinotu kuriame rajone tu randiesi… Bet ir tai tai nera labai tikslu.
Vienu zodziu cia zaislas… O laikrodziuku su GPS paslauga, kurie palydovu pagalba gali parodyti 5 metru tikslumu reiks dar ilgai musu lietuveleje palaukti Gerai Laimingas