Bites anekdotas planas \"studentas\"

Bites anekdotas planas “studentas”

Tai - specialus mokėjimo planas be abonentinio mokesčio, sukurtas atsižvelgiant į studentų poreikius ir jų kasdienės veiklos ypatybes. Na dar menesinis minimalus mokestis 40 LT.

jo as irgi kai pamaciau minimuma tai jis man pasirode tikrai ne studentiskasKietas

Kaip ne studentiskas MirktMirktMirktMirkt
Tikras studentiskas,toks studentiskas kad gera darosiCha chaCha chaCha chaCha cha

jazau…ar nebuvai TAI jau islazdavota???

bet i ta minimalu ieina ir SMS’ai, taip kad jis ir studentui yra labai Gerai

Man taip patinka planai, kuriuose kokie bebūtų tarifai, kad minimalus neviršytų 30 Lt, kad vieną mėn. daugiau, kitą mažiau būtų galima prašnekėti.

O kokie tarifai?

Jo, stokim i omnitel gretas ir dziaukimes, kad durnai elgiames MirktCha cha

Tas 40 lt tai istikruju viska gadina !!!

Ko zyziat verksniai,tarifu net nemate?PiktasGerai gyvenat gal-nebepamenat kiek uz mobiliuosius pries 5-is metus reikedavo moket?

Matėm, ir puikiai žinom. Tik studžiui kiekvieną mėn. ne mažiau 35 ar 40 Lt visgi daugokai! Taip

daugiau tolerancijos Šypsena

o ka normaliai. jei studentas gauna pasalpa 41Lt (bent jau KTU) tai vadinasi 1Lt jam dar lieka Cha cha viskas apskaiciuota Cha cha Cha cha

Pabandyk uz ta liota pragyventi nors kelias dienas,tai po to turbut skambinsi i Bite ir staugsi ne savu balsu,kad valgyti nori.

Cha cha

O tai ka, uz 41Lt pavyxta visa menesi pragyvent? Mirkt
Cha cha

matyt jau bus studento sapnas ne planas Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha
juk tik apie toki ir galima pasvajot buvo TIK 40LT! Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

as irgi ble nesuprantu nx, pasiemiau Lexus’a issimoketinai ir nx dabar i men moku 1500Lt , o gyvent lieka tik 300Lt/men. tai ka man dabar daryt ?
Kaip tie ble japonai drista man lietuviui ji uz tiek pardavinet, as ka valgyt nenoriu ? Cha cha
Ble tie studentai vobshe axujelino ziurau, jiems jau mob vos ne by default kiekvienam xaliavnas turi buti ir pokalbiai dar dotuojami.
Kas is to kad planas pavadintas "studentas" tai nereiskia , kad kiekvienas loxas tesugebantis gauti tik pasalpa turi ji turet.
Cia orientuotasi i padoresniu kurie bent 120 gauna.

kad pasalpa daba 0,00Lt LiūdnaLiūdnaLiūdna

na aisku linksmiausia kai tenka aktyvuoti ta studento plana, ir paziuri i dokumenta-pensininko pazymejimas, i amziu-na kaip mociute. ir dar korteles emimo tikslas-fizinis asmuo, verslui Cha cha mirk is juoko Cha cha faijnai kai plana gali pasiimti bet kas Šypsena