Bite vs Omnitel vs Tele2
as uz bite. ten tikrai krutesniu planu yra nei omni. isigyk koki b3 ar b3+ ir gali bazarint sau.
BITE, BITE, BITE >>>>>>> COOL >>>>>
Istorija apie Bite:
Teigi paskambyjo man Bite ir sako atseit ash jiem skolingas uz sutarties nutraukima, nors ash tada jokio mobilo neturejau. Nueinu ash tada pas Bite, jie man rodo sutarties kopija, kuria ash atseit pasirases (parasas buvo siek tiek panasus i mano ). Po to parode gan nemaza kruvele su tokiom paciom sutartim. So…tokie tad pas Bite dileriai tais laikais dirbo. Nezinau kaip dabar, nes nuo tada mano nuomone apie sita taip visu isgirta superpigu ir superpaslaugu operatoriu labai pasikeite.
Teigi jau kokis metus ash sedziu pas Omni ir man ten visai patinka, o tokiu bardaku kaip pas Bite, neteko girdet
So…Omnis rulez!
as uz bite, nes pats turiu bite, o siaip labiau isisaknijes yra omnis…kas liecia tele2, tai as neskubeciau peikti, nes daug kas gali keistis i geraja puse tik del tele2(laiko bomba)
Man tvarkingiausiai atrodo Bite.
Tele2, kai gavo ta licenzija kazhkaip ishsikvepe, jau kovo 7, a GSM900 ruozhe tele2 da nesimatio - pyyyzzziaaa!!!
Kažkaip tų didelių pinigų nesimato
Kur tas jų ryshys ir pigūs tarifai?
Dragon rašė:
Sėdžiu Omnitelyje nuo 1997m. ir nesiskundžiu. Neseniai įsigijau TELE-2 korteles, kadangi draugelis jomis prekiauja, tai ir įsiūlė. Manau, kad vis gi ateitis priklauso TELE-2. Už jų nugaros - dideli pinigai.
Truputėlį palauk, ir pamatysi.
Omnitel dar geriausias
Jeigu turi pinigu, Bite GSM yra geriausias operatorius pagal rysio ir aptarnavimo kokybe. Jeigu neturi pinigu, pirk Tele2.
As tai dabar sedziu bitej ir nesiskundziu. Sako rysys prastesnis bet jis priklauso tik nuo tavo mobilkes, neseniai isitikinau Ericssono rysiu. Tai va jei turi gera Bites plana tai tikrai bus geriau nei Omnis, nes rysys tikrai neprastesnis, o kainos tikrai mazesnes!
bite
As uz bite, man patinka ju aptarnavimo kokybe…
as uz omniteli nors ir bite turi savo pliusu o kas del tele2 tai jiem dar reik paugti…
O man tei geriausias telekomas…
juokauju aisku
Nera cia jokiu abejoniu ar klausimu, Kol kas geriausias Omnitelis teikiamu paslaugu atzvilgiu., Bite turi daugiau visokiu sustru mokejimo planu, o tele2, tai tik del chaliavnu zinuciu. As naudojosi bite, tik del pigiu pokalbiu.
Sėdžiu Omnitelyje nuo 1997m. ir nesiskundžiu. Neseniai įsigijau TELE-2 korteles, kadangi draugelis jomis prekiauja, tai ir įsiūlė. Manau, kad vis gi ateitis priklauso TELE-2. Už jų nugaros - dideli pinigai.
Kiek galima sugryzinet prie tos pacios temos?
Baigsis tos haliavnos zinutes is tele2, as uz bitininkus