Bite GSM

Bite GSM

GeraiGeraiGeraiGeraiCha chaCha cha

kokios problemos viskas ciki GeraiCha cha apie omni ir tele 2 nieko nerasau Cha cha

Klausimas apie Bite. Ar cia man taip, ar visiems? Kai kalbu, tai dingineja pasnekovo balsas, iskapoja zodzius. telefonas? Nu kad su kitais abonentais viskas gerai. Gali buti problema del zemos tinklo kokybes? Kaip manot?

Turejau kelis telefonus ant bites, ant kuriu irgi trukinejo, bet cia vien delto kad kai kurie mobiliakai ant tokio rysio nepritaikyti dirbti… nes tikrai su normaliais mobiliais viskas budavo liux Gerai

Kokios dar gali but problemos su BITE . Ji pati Gerai

Ji man patinka Šypsena

NOKIA 5210 ir BITĖ-viskas čiki-jokių trukdžių ar ryšio trūkinėjimųMirkt
ieškok savo problemos ištakų kitur…

As ir su Bite neturiu jokiu problemu,ir rysys geras,ir gprs gerai traukia,taip,kad viskas OK!!!Gerai

kas tox busi?>???
Bites atstovas???

Ir kas is to kad cia mes visi rasinejam situos… ivertinimus? Aš nekaltas Bite rulez foreverGerai ir viskas! Liežuvis

kodel bite nesutvarko ryshio iki galo nidoje?
ka neturi gal pinigu ?Piktas
eina tik ish kelinto karto prisiskambint.
su omnitelu nera tokiu bedu.
vienu zodziu
Blogai

tavo kalba nepanasi i oficialu bites atstova, o labiau panasi i eilinio bangos piemenio - fludintojo Mirkt
ziurek kad kox omnis nenusipaipaliotu ir nepaduotu teisman uz izeidinejima…

Man kazkaip atrodo kad tu tuoj nuo garbes pakylos ant gedos stulpo lexi Cha cha

P.S. Bite rulz Cha cha

bite tai gal ir nieko,bet man biski brangu apie wap tai net negalvoju viena karta pasijungiau daugiau nenoriu kai menesio gale saskaita atejo ir siaip sms berasant nepigiai kainuoja galetu kas nors i tai atsizvelgti ar bent jau bendraminciu atsirasti

O pats ar tik ne bitinas kad taip klausineji Mirkt
Bite yra Gerai

Myliu bitutes ypac mobilias Šypsena

Nieko neturiu pries Bite,nors esu Omnio vartotojes.

Ar tu pats buvai nidoj? Nesakyk jei nezinai. Ash is visokiu aparatu skambinau bet vistiek tas pats.
Net ish naujo ka tik nupirkto (tarpkitko ish tos pacios bites)ir tas pats niekur nesujungia.
net i info neina paskambyt.
Ir prashua nemeluoti.
Omnio tikrai ryshys geresnis.

bite GSM man tai Gerai

Piktas BITĖ stabdo SMS MILIJONIERIUJEPažiūrėkit BITĖS ir OMNIO šlovės galerijasApakęs pagal laiką gaunasi,kad BITĖS ABONENTAI STABILIAI YRA TUPESNICha cha