Bite Eko minimumas 15Lt
Gavau zinute is Bites, kad nuo gruodzio 1 d. minimalus Eko mokestis sumazejo iki 15Lt ! Cool!
Jau galetu ir Omnis ka nors protingo pasiulyt, o ne 40 ct i visus tinklus, net ir i Omni
Omnis dziaugiasi turintis 1 000 000 vartotojo o kai is ju liks tik kokie 900 000 tai tada gal ir sumazins tarifus
Gal atsisakyt ju ir jie tures tik 999 999 vartotoju???
Jo, siandien kaip tik mano drauge gavo zinute apie sumazinta minimalu, tai nuejau ir pasirasiau sutarti! Labai geras planas!!!
Buvo tele2 18 lt/mėn.
Padarė omnitel 16lt/mėn.
Dabar atėjo bitės eilė, padarė 15 lt…
Kas bus toliau? 14 lt? Ir taip iki 0 daeis?>?
Paskui prades abonentams moket minimalu :-D.dabar tikrai dziaugiuosi jog pasiemiau eko
Man tai jau didelis juokas ima nuo tos konkurencijos tarp operatoriu ir kuo toliau tuo linksmiau darosi
Man asmeniskai dzin - saskaita mano svyruoja 40 - 60 lt…Per visa laikotarpi, kol egzistuoja minimumas, ne karto netetko prakalbeti maziau…tiesa, vienas buvo sykis, 29.xx lt .
Taip kad tas maziausiais minimumas yra giliai dzin…iskyrus pensininkus ir vaikus, kuriem su pinigais tikrai striuka.
Puiku
Ble, geras planas dabar is vis. Ir da azu dyka
Blyn turejau studenta. Tai dziaugiaus ka geri tarifai lyginant su privatiem Kai padare EKO , saskaita sumazejo nuo 118 iki 66 Lt, lyginant vartojima, 4 minutem maziau snekejau ir koki 20 sms maziau parasiau
O dar pasiziurejau, kad uz dyka kaip auksinis klientas pasiimsiu c60
Vien zo I bite
Taigi laiudis forumuose minejo,kad perejus i eko,dingsta turetas statusas
Nu man irgi px tas minimalus.30 litu man normaliai…
Linksma, reik tiketis taip ir bus, kuo toliau tuo linksmiau…
Nu paziuresim kaip cia bus
Tai jai pasemes seniau eko tai mokestis sumazes ?
Nu nzn siaip jau tas eko planas tai levas sakyciau, juk jus negaunate tu tasku kuriuos gauna visi abonentai, jus esate nevertinami, o tie taskai labai maloniai nustebina kai po keliu metu telefona gali pasijimti uz puse kainos nauja. Ir nelabai suprantu kokiam reikalui imti abonenta, jeigu LABAS EKO tokie patys tarifai… Ir tuo labiau dziaugtis sumazintu minimaliu prakalbejimo limitu…
Ar as cia kasko nezinau???
Nezinai . Isankstinio mokejimo korteliu saskaita turi 1 durna iproti - baigtis tada, kai aplinkui nera spaudos kiosku