Biški

Biški

Palepinta Gerai Kažkoks papigiajskas šepetys, kuris maunasi ant šlangos, nepalieka jokių patiokų Gerai

o tu krv padangos dar ziemines

naujasis kashkajus Gerairatu guoliai laiko Kietas?

norėjau apie padangas paklausti Nekaltas

eMPy, atrodo gerai tas naujasis Gerai Tik kažkaip man 4x4 + automato trūksta pasirinkime Nekaltas

Padangos jau belekiek vasarinės Mirkt O žieminė nauja pasigavo nemenką varžtą, reiks į draudimą lėkt prieš žiemą. empy, viskas laiko Taip Iki naujojo dar toli atbulam plaukt Cha cha

Aš irgi pasiilgau automato Nežinau

į ką gamtosaugininkai žiūri… ar tokios lietu vos mes norėjome…

Drako, beje, ar žinai, kad už tokį plovimą auto galima gauti baudą? Mirkt

Čia plauta su kefyru, viskas go green ApkabinimasTomai, net ir nuosavam kieme negalima auto plaut? Šypsena Aišku, kiemas nemano…damn Cha cha

Paduokit Drako į teismą Cha cha

sitie patikimi Kietas? poryt judu i lenkus ratuka su situo Kietasauto.plius.lt/skelbimai/mercedes-benz-sprinter-416-cdi-krovinin is-mikroautobusas-1864356.html

Aha, epolicija.lt Taip

technologijos.lt/n/technologijos/automobiliai_ir_motociklai /S-40314/straipsnis?name=S-40314&l=2&p=1&utm_source=titulinis&utm_medi um=url&utm_campaign=one.lt&utm_content=straipsniai

Papirkau mazeikiu mesines kiauliu ausu,ka tu nx atravas Veee Veee

Patikimumo kof sudaro kažkiek pointai, respekc ar kiti rafiški bairiai? Jei taip tada nepatikimi Ne

Drako, negalima ir savo kieme plauti Ne Blogai

px… bus gerai ir toks Nekaltas nieko didesnio neradau kad keliu nereiktu Nekaltas

Empy, aš maniau tu apie QQ klausi Cha cha Mersas aišku, kad patikimas, daugelis abanginiu vairuotų geriau tą mersą nei QQ Cha chaTom4s Nekaltas Šito nežinojau Ufff O jeigu yra visi nubėgimai ir t.t.?