… šeštadienis , 3PM , judame su tv.Yoprst su mano zapu magistrale ir klausome muzoną bei kertame submarinus … šast jau "benzo kolonėlė" , ir bejudant tolėliau prie mūsų prisikabino kažkokia japonamat tačka , o gi tik žiūr aš,žiūr … ten gi Vienas namuose veža save , savo pačią bei mūsų Dianela su dar kai kuom … buvo geras prykolas … bejudant oplia ir jau Wilniuz … Yoprst paprašo sustot ir iššokęs šaligatvį bei kartoja žodžius … Myliu,noriu ir galiu … p.s. aš tai ir neklausiau ką , bo viskas ir taip aišku … judame toliau ir štai mes jau prie Karolinos lizdo kur bus BG , bet mes žvilgt in dziegarių ir judame in Sportimos klubą , kur buvo Bitės kažkokia tai fiesta … Geraj grojo Biplanai,geraj grojo … ažusimanėm tik nuo eilės galo iki barmenes kurį pilė alų , buvo tokia eilutė , panašiai kaip per stadioną , minusiuks orgams tos tipo šventės , nors gal geraj , juk blaivi tauta , tikras rytojus … aha grižtame atgalios in Karoliną ir … prasidėjo , labas,labas,laižiakas vienas,kitas,vėl , labas…capt už kai ko … laižiakas … ir taip toliau … :)…randame staliuką kur ir prisiklijavome savo subinykes … pareina vienas … kitas … akys šviesėja , moterys gražėja … mane veža , Yoprst irgi jau pamiršo , kad jis Memelietis … toliau šokiai … su matytomis pupomis >> chokoladka , Boba , nežinau nico irgi nepaklausiau , nepamenu ir su new pupytėmis … … vyksta nominacijų įteikimas ir skelbiami nominantai … kol susiruošiau eiti , gi ir jau sako skelbiame last … Metų klubas … pamparam bugnai … Metų klubas yra … pamparam bugnai … yra … 30plius … p.s. kadangi esu baisiai tai jei ne Boba , gal ir nebučiau ten ažušokes kur , gavau manau pačia svarbiausia visos Bangos nominaciją , kuria išrinkome mes visi … It’s perfect … o toliau buvo tai ką mes su Yoprst pavadinom … Dzen… išvertus iš kitataučių kalbos tai vadinama … visiškas relax savo mintims ir kunui … berods laikas sustojo ir viskas aplinkiu praniko , nes visi aplinkiu esantys irgi norėjo Dzen… … trypėme,kalėme vėl trymėme … ir taip iki 5AM … <<<<<<< …
…judame kažkur miegotųųųųų …keliamės…skambina priklausomas , Turkis nekantrauja… reik pahmielo visiems … ėjome su Yoprst po Wilniauz gatves su drebančiom kojom ir kvadratinėm galvom rankose nešdami porą skečių,butilką kurią ataėme Karolinos apsauga ir rankose nešame … taurę , nuo kurios akių niekas negalėjo nusukti ne pristabdidami net savo tačkas bevažiojant …manau verta buvo… dasibeldėm iki Katedros … biški pasistiprinom žalia arbatcyke ir piragėliais su mišrainyte … susitikome su wilnevskais …pabuvome prie upės kažkokios … pavadinimo nežinau … bet ,laiks atsaisveikint … …atsilaižome , atsispaudžame raks… … viena bangytė pavėžino link mano zapuko … ir mes jau link mus Memelio … pakeliui buvo YES atrakcijų … pavėžinome du kartus po dvi mergičkas ir apturėjome nereliai , čiki kelionę … buvome dar prie jūros ažusukę ir … viduje kažkas nurimo,kažkas pradėjo keistis,bo juk mes esame žmonės paprasti kaip 2 cnt. …
Berods tiek,gal ir sutrumpinau kai ką,bet jau soriakas