Biški,nedaug,bet tokie kokie buvo ..... įspudžių po BG >>>>>>>>> 19

Biški,nedaug,bet tokie kokie buvo … įspudžių po BG >>>>>>>>> 19

Tai va, Šypsena
ilgai nekalbėsiu,ačiū,ačiū…ačiū už Jūsų šypsenas , ploti nereikia,nereikia … susėskim Šypsena

Rytoj 7PM darom tai ka darėm vakar,šiandien,užvakar,prieš pora savaitukių <<<<<<<

apsidovanosim priziukais Šypsena ir aptarsim , jei bus norinčių , kelt bures in Wilnio BIGGirtasApkabinimas , kitaip sakant BG arba trumpiau Bangos gimdienį DovanaNiam niam

aij , vos nepamiršau NekaltasCha cha , vieta >>>>>>>>> Baulingo klubas , Kauno g.

…alus kalba už tave , kai nori patylėti…

visada pasiryzhes…Alus pasrebt… Gerai

as uzsuksiu, kad nuotaika jumis tamsta sugadint…
ir prizu atsiimt…

ir vėl rūkai , ot tai , nenuorama Mirkt

shiandie dar ir uzpilciau ant akeliu, baisiai rankos dreba visa diena.
NUO ITAMPOS W220.

pataupyk sveikatėly rytdienai ir dar porytdienai ir dar po to … uuuuuuuuuuuuuuuuu Nekaltas jos reiks Cha chaCha chaCha chaCha cha

Vėl Buolingo klubas?Baisu
Na dar pasakykite, kad boulingą žaisite, ir kad vėl nepamirčiau vietoj kelnių sijoną užsivilktiŠypsena

Apakęs , sijonas , … TaipTaipTaipTaipTaip … priprašei …Cha cha …žaisim Cha chaCha chaCha chaCha cha

nu bly , bus taip , kiekviena atėjusi Moteris , gaus kažkokį priziuką NekaltasNekaltasNekaltasNekaltas

Nepamirškit pupu_liuko pakviesti, kad man kamuolį padavinėtų, nes tas vis iš rankų slystaCha cha

Žinome tavo prizus: bučkis į skruotuką, ir į kišenę net neįsidėsiCha cha

turi , antra ,paskutyni spejima Cha cha, padesiu , tai bus …Nekaltas malonu gonuriui ir palaima galvoje NekaltasNekaltasNekaltasNekaltas

vyraiblyn , moterysjomajo… Laimingas

tai kad man jau uždrausta kalbėti…LiūdnasDrovus

Informacija dėl Atrakcija-rinkmacija-karoce-blyn

…tai vo , blyn Juokiasi

…yra du nominantai Šypsena memeliuks ir memelytė

…ir abu manau verti Laimingas

…kas tokie >>>>>>>> vakare Cha cha

… kas tai sugalvojo , ioj tam bus Liūdnas

ot myliu , moteris NekaltasBučkis

…ate…Labas…darbas , verčia dirbti Liūdnas

tai vo ,dabar rašau … nicus ant diplomų ir galvojų … nafik aš , karoce , mazafaka , jomajo , blyn , rupuuuuuuus miltai …

… šeštadienis , 3PM , judame su tv.Yoprst su mano zapu magistrale ir klausome Gerai muzoną :slight_smile: bei kertame Niam niam submarinus … šast jau &quot;benzo kolonėlė&quot; , ir bejudant tolėliau prie mūsų Piktas prisikabino kažkokia japonamat tačka Piktas , o gi tik žiūr aš,žiūr … ten gi Vienas namuose :slight_smile: veža save , savo pačią Flirtas bei mūsų Dianela Kietas su dar kai kuom … buvo geras prykolas Gerai … bejudant oplia ir jau Nekaltas Wilniuz … Yoprst paprašo sustot Apakęs ir iššokęs Bučkis šaligatvį bei kartoja žodžius … Myliu,noriu ir galiu … p.s. aš tai ir neklausiau ką , bo viskas ir taip aišku Cha cha … judame toliau ir štai mes jau prie Karolinos lizdo kur bus BG , bet mes žvilgt in dziegarių ir judame in Sportimos klubą , kur buvo Bitės kažkokia tai fiesta … Geraj grojo Biplanai,geraj grojo :slight_smile: … ažusimanėm Alus tik nuo eilės galo iki barmenes kurį pilė alų , buvo tokia eilutė , panašiai kaip per stadioną Juokiasi , minusiuks orgams tos tipo šventės , nors gal geraj , juk blaivi tauta , tikras rytojus :slight_smile: … aha grižtame atgalios in Karoliną ir … prasidėjo , labas,labas,laižiakas vienas,kitas,vėl , labas…capt už kai ko … laižiakas … ir taip toliau … Nekaltas:)…randame staliuką kur ir prisiklijavome savo subinykes … pareina vienas Alus … kitas Alus … akys šviesėja , moterys gražėja … mane veža , Yoprst irgi jau pamiršo , kad jis Memelietis Cha chaCha cha … toliau šokiai … su matytomis pupomis >> chokoladka Bučkis , Boba Bučkis , nežinau nico Bučkis irgi nepaklausiau Bučkis , nepamenu Bučkis ir su new pupytėmis … Bučkis … vyksta nominacijų įteikimas ir skelbiami nominantai … kol susiruošiau eiti , gi ir jau sako skelbiame last :slight_smile: … Metų klubas … pamparam bugnai … Metų klubas yra … pamparam bugnai … yra … Gerai 30plius Gerai … p.s. kadangi esu baisiai Drovus tai jei ne Boba Liežuvis , gal ir nebučiau ten ažušokes kur , gavau manau pačia svarbiausia visos Bangos nominaciją , kuria išrinkome mes visi Gerai … It’s perfect :slight_smile: … o toliau buvo tai ką mes su Yoprst pavadinom … Dzen… išvertus iš kitataučių kalbos tai vadinama … visiškas relax savo mintims ir kunui :slight_smile: … berods laikas sustojo ir viskas aplinkiu praniko , nes visi aplinkiu esantys irgi norėjo Dzen… :slight_smile: … trypėme,kalėme Alus vėl trymėme … ir taip iki 5AM … Gerai Gerai Gerai Gerai <<<<<<< …
…judame kažkur miegotųųųųų …keliamės…skambina priklausomas :slight_smile: , Turkis nekantrauja… reik pahmielo visiems Pavargęs … ėjome su Yoprst po Wilniauz gatves su drebančiom kojom ir kvadratinėm galvom rankose nešdami porą skečių,butilką kurią ataėme Karolinos apsauga Cha chaCha cha ir rankose nešame … taurę :slight_smile: , nuo kurios akių niekas negalėjo nusukti Juokiasi ne pristabdidami net savo tačkas bevažiojant Cha cha …manau verta buvo… dasibeldėm iki Katedros … biški pasistiprinom žalia arbatcyke ir piragėliais su mišrainyte :slight_smile: … susitikome su wilnevskais …pabuvome prie upės kažkokios … pavadinimo nežinau Cha cha … bet ,laiks atsaisveikint LiūdnasLiūdnas …atsilaižome , atsispaudžame raks… … viena Flirtas Bučkis bangytė pavėžino link mano zapuko … ir mes jau link mus Memelio … pakeliui buvo YES atrakcijų … pavėžinome du kartus po dvi mergičkas Flirtas ir apturėjome nereliai , čiki kelionę :slight_smile: :slight_smile: Cha chaCha cha MirktMirktNekaltasNekaltas … buvome dar prie jūros ažusukę ir … viduje kažkas nurimo,kažkas pradėjo keistis,bo juk mes esame žmonės paprasti kaip 2 cnt. …

Berods tiek,gal ir sutrumpinau kai ką,bet jau soriakas :slight_smile: