Biografines knygos apie grupes

Biografines knygos apie grupes

Tai kad neisleista daug biografiniu knygu lietuviu kalbaNekaltasIr beto,manau,kad internete galima rasti absol VISKA ,jei mokesi ieskotFlirtas

Bet argi tau neidomu, kaip jie sukuria tai ka groja, is ko visa tai isplaukia?Juk biografinese knygose raso ne tik apie muzikantu gyvenimus, bet ir apie ju kurinius, apie ju sekmes ir nesekmes muzikiniame pasaulyje.

na, ne visi turi interneta, taciau man knyga labiau patinka tureti. hm… nors apskritai savo megstamu grupiu biografija per daug nesidomiu. man patinka tai, ka jie groja, tuo mazdaug viskas ir baigiasi.

noreciau paskaityti knyga apie maikla dzeksona

Vienintelė mano skaityta… "Aš atsisuksiu atgal…"… Foje
dar ir dabar stovi garbingoj lentynos vietoj Cha cha
Ne kartą ją skaičiau… tokia labai miela… "apdriskus" jau dabar… bet smagu atsiverst… prisimint senus laikus…
Nostalgija

biografiniu knygu nera daug lietuviu kalba, tad neperku tokio slamshto jei galima pasiskaityti internete Mirkt esu skaites tik "Oasis" grupes biografija…kai bus noro pasiskaitinesiu kitu legendsu biografija…

turiu kompe knyga apie VIKTORA COJU jei kam ydomu galechiau atsiust bet pats dar neprisiruoshiau perskaityt.

Kad labai jau komplikuota situacija, nes as tolokai nuo taves gyvenu.Aisku butu idomu paskaityti, bet…

Apie Queen’us butu labai pravartu paskaityti, gal ne tiek apie Queen kiek apie pati Freda Mercuri. Louis’o Armstrong’o neesu megeja, bet jei kas pakistu knyga butent apie ji ir jo kuryba su malonumu perskaityciau.Nezinau, kaip jus bet man idomu pasiskaitineti apie grupes, atlikejus, suzinoti idomiu faktu apie ju kuryba ir pan.

Ka tik baigiau skaityti biografine knyga apie Beatles ir iskylo klausimelis, ar zmones ieskosi informacijos apie grupes knygose ar pagrindinys ziniu saltinis jiems yra internetas?Nepatingekit ir parasykit apie savo atveji.Dar butu idomu suzinoti, kokiu grupiu istorijas skaitete ir is kur dar, be knyginu, galima susizvejoti muzikines literaturos?

Kad tu real biografiniu knygu ne tiek jau ir daug.su BEATLES atskira istorija .Dauguma rasytiniu saltiniu-rasyti treciuju pusiu,su paciu superstaru sutikimu arba ne.Paskutinis skaityta biografinis tomelis apie LOUIS ARMSTRONG`a ir BILLI HOLIDAY ,perskaiciau,ko inete ko gero niekad nebuciau rades.Dabar laukiu apie QUEENus zadejo paskolint memuarusMirkt

Jei neklystu pries kokius 6 metus buwo isejusi knyga "koloneliu degintojai", ten gal kokiu 20 garsiausiu roko grupiu susikurimo ir gywavimo istorijos, nereali knyga, atsimenu tuometji man buwokaip biblija.
Bet cia jei patinka 70u,80u rockas.
Jei ka tai pas mani guli namie uz kokiKavaduociau paskaityt

jeigu as be muzikos klausymo ir ieshkojimo dar uzsiimciau skaitymu [o ne rashymu apie ja] tuomet tureciau atsisakyti miego Cha cha
siap vienintelis daiktas kuri skaiciau buvo ‘as atsisuksiu atgal’ apie ‘foje’ grazi knyga… grazus parasai Kietas mm… vargu ar labai ka is tos knygos man istrigo… vargu ar del jos foje pradejo patikti labiau ar maziau…
Kietas

Esu as skaiciusi biografine knyga apie Michael Jackson, bet seniai tai buvo, daugiau lyg ir neturiu panasiu knygu, o informacijos randu laikrasciuose, taip pat ir internete

mane ir taip nuo knygų pykina- dar tos programinės Veee neturiu laiko Ne

Turiu ir jau perskaiciau dvi biografines knygas apie OASIS…labai idomuTaip (perskaiciau abi po tris kartusGerai)

Vakar perskaiciau puse knygutes apie Ozzy Osbourne, kuria man paskolino, taciau puse todel, nes kita puse pamesta… Va. O sheip neskaitau. Gal ir paskaityciau, bet ish kur ash ju gausiu… Nekaltas

Skajciaw knyga apie MadonnaGeraigera knygaTaipir kaskoki sssss apie BritneyBlogai

teko skaityti knyga apie Queenus, Madonna ir teko akimis permesti viena is Marilyno knygu Mirkt