bike show 2006

bike show 2006

nice kawa Šypsena cia jam is glusako taip dega ? Cha cha

pastebejot kas nors, ar tik man taip pasirod, cia prie duslerkos kitas vamzdelis isvestas, o ne is duslerkes ugnys eina… ar man pasivaideno? PS: cia tai nesimato, kalba eina su tais kas vietoj buvo ir ziurejo…

nu buvo kazkas panasaus, kaip tu sakai, po duslerke pravesta

Manau ji visa gerai šou paruošta, vairas, vamzdeliai ir t.t… Bet atrodo svarbu įspūdingai

šalia vamzdelis buvo Taipvienas geriausiai pasirodžiusių stunterių,dar tas su skiautere patiko Gerai,nors ir kiti nieko

tai kad tas su skiautere kaip tik kazkaip nieko stebuklingo…nu bet ziuret tikrai buvo i ka Gerai

na va,eilinį kartą pasitvirtina posakis,kad dėl skonio nesiginčijama Paplepėkim,geras renginys Gerai

geras tas posakis Cha cha bet kad renginys geras tai ir as sutinku Šypsena tik kad kaina kiek didoka Kvankt?

normali ta kaina,žiū komentatorius tik ir kartojo: ir tas čempionas,ir kitas čempionas,gi ne už semkių pakelį jie čia važinėja,o atsegti mažumėlę reikia Pinigai

man kaip studentui vis tiek didoka Cha cha

Jei mokestis 35,00 Lt tai ir alus galejo but po 3,50 Lt

Sitas pasirodymas ir pries ji buves mokus’as atrode ispudingai Gerai titanic… Šypsena

titanicui nufotkint jau neuzteko batarkiu Špyga buciau ir ta nupaparacines Cha cha

Taip buwo labai smagu

Gerai renginys

ir tikrai buvo uz ka tuos 35lt moket Kietas

cia, feri potzner, vengrijos stuntraidingo cempionas, ir siemet USA StuntWars uzeme 2 vieta…

Jauciasi lygis vien i isvaizda paziurejus.