Bijoti ar nebijoti(viskas baigesi,aciu kad palaiket )

Bijoti ar nebijoti???Žliumbia(viskas baigesi,aciu kad palaiketBučkis Apkabinimas)

Na va.Siandien ejau su draugem y tulza o ten buvo atidarytos vadoveliu sandelio durys ir as kaip trenkiau kad praeiciau tai sklastis uzdare duris ir mokytoja(labai pikta) su bibliotekininke liko uzdarytos ir kai isgirdau kad jau jau bando islauzt duris tai as nuejau ir atidariau duris ir nubegau y tulza nes bijojau kad mane sugaus ir apibars! O ta mokytoja atejo y tualeta ir issivede mane pas dyrike. Dyrike ten baresi ir liepe rasyt pasisaiskinima.As rasiau kad netycia tas duris uztrnkiau ir t.t Visa apsiverkusi atnesiau dyrikei pasiaiskinima r ji kalbejo visai nepiktai sake kad dar tikisi veliau gal penktadieny dar su manimi pasikalbeti… Ta mokytoja kuri mane ten atvede pas dyryke dar kazkoki rasta rase… As nezinau ka ji ten rase bet jauciu apsmeize mane kad as ten ja uzdariau specialiai ir pan. Ir jos ten gali taip viska suregzti kad iseis jog duris uztrenkiau specialiai ir gali reiket penktadieny ier vel eit kalbetis (bet gali but kad ir nekvies bet maza galimybe kad nekvies)as taip bjau baisiai as ten issilydysiu jei vel reikes eit kalbeti… Juk uztrenkiau tai netycia nes jei buciau tycia uztrenkus tai tikrai nebuciau atgal ejus atidaryt bet juk as netycia…Bijoti ar ne kad mane vel pakvies pakalbet? Ka man sakyt? Vel verksiuŽliumbiaZiauriai bijau. Ka man gali padaryti?Bijoti ar ne? Padekit patarkit man ka nors laaabai prasau
AciuGėlė

Tai jei netycia uztrenkei tai kam slepeisi ir verkei.Jei nesi kalta,tai ir bijot nera ko.Is viso cia nera ko bijoti,pasakai,kad netycia ir viskas,o jei dar putosis tegul tevai nueina pasikalbeti.

nebijok jai tau ta mokytoja ka nors aiskins tu pasakyk kad tai padariai tikrai ne specialei ir kad ji pagalvotu logiskai ir suprastu jog jai tu butm spicialei jas trenkus tai tikrai nebutum poto ejus atgal…

Nesiparink …bl viska paaiskink taip kaip cia aiskinai ir viskas bus ok…nepergyvenk taip pamatysi viskas susitvarkys juk tu nekalta Don’t worry be happy!!!Šypsena

Slepiausi nes vistiek buvau kalta juk vistiek uztrenkiau as nors ir netycia. Jau sakiau kad netycia bet zinok baisiai nemegstu ir bijau tokiu incidentu tai man pirmas kartas bijau kad manimi nepatikes ir duos kokia bausme pataisu… Juk as jiem tiesiog niekaSLiūdnas

Is dalies as kalta nes juk as duris uztrenkiau bet juk netycia… Su direktore tai gal ir susikalbeji bet su ta ucilka tai labai sunkiai…Liūdnas

na as niekad dar nebuvau nuvesta pas direktore,bet turbut kaip ir tu nzn ka daryti,taigi nesujaudink,galbut nebus jau taip blogai… Šypsena

as tai manu, tik ne sauk ir nesigink. Ramiai pasakyk kaip viskas buvo.
O siaip tai manau, nesijaudink ir neverk. Viskas bus gerai Gerai

Veliau, parasyk mum kaip viskas baigesi Taip

O.k parasysiu tik prasau parasykit ar mane gali nubausti ar pataisu ar y prevencine ar uz tai gali bausti???

pasiaiskinimas:
netycia uztrenkiau duris, veliau atdariau. kadangi labai skubejau i WC, tai ir nubegau, nes buciau neistverusi, o ta ***** ***** issitempe mane pas direktore, kaip didziausia nusikaltele.
su pagarba…
yyyy-mm-dd

paneliukste>> parasai pasiaiskinima, ji i tavo byla ideda ir lyg viskas. Nekaltas

Matai ji mate kad mes ten su drauge slepiames tulike tai taip neiseina… Gaila…

Bet ar gali mane bausti jai kartais nepatiketu???

pasiaiskinima jau parasiau bet rasiau kad vienu zodziu netyci uztrenkiau o po to begau y WC,o toliau nieko bet ta ucilka atbego y WC ir mate kaip slepiausi WC su drauge tai is vis sh…

Kuom bausti,isves i miska ir pakars?kokios dar bausmes.

mokykloje galimos bausmes:
papeikimas rastu
salinimas i smokyklos
ispejimas zodziu.
berods viskasNekaltas

O prevencine?!Na manau is mokses tikrai nesalins bet jai nepatikes tai kartais nereikes baudos mokket us uz padaryta moraline zala bibliotenininkei ir ucilkai? Mama mano nepyko…

???

xe mergyt nu ko tiek parinies ne tu padarei ir wiskas Šypsena nu kaijp yrodys kad ir ka besakytu neirodys Šypsena o tu swarbiausei nepasimesk ir tiek Šypsena