beveik cls:)

beveik cls:)

auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/cadillac-cts/id- 1449223?qt= simpatiski man sitie, tiesiogine duja dedi ir leki Girtas ble kaip atsibodo audi Žliumbia Cha cha

netikiu,kad iki merso temps

neblogi sitie, bet cts-v dar geriau Girtas

Mindosai - nx tu ta audi pirkai iki siol nesuprantu Cha cha

Vidus tai SAABiskas Cha cha

mindosas, vat butent. Realiai aisku sita zaraza yra prastesne nei kad mersas e, ar a6 ar e60, bet jei imti e60 ar a6 benza/dujas, tia sitas variantas gerokai geresnis, vien jau kad pigesne kaina, o toliau maziau nujota masina dazniausiai buna, nes perka dazniau vazinejimui bemvus, mersus audines, taip pat komforto iraga visai nieko… Jei imt vokiecius tai tik del zyzeliniu geru motoru.

Girtas

quattre, nes masciau praktiskai, universalas dyzelis ir naujesnis modelis, beja ir grazus Kietas o kai nustoju mastyt, uzsimanau visokiu nepraktisku egzotiku Cha cha

Nu tik ne su clsu lygint. Čia mid size’as.

youtube.com/watch?v=wiCAJ8ULnaImikimauzai pabudo

tips, seip vidus man labai ok, o sab ar volvo Veee

interceptor, cia pavadinima lyginu Juokiasi

audi grazi?..kazkas naujo ant ab Cha cha

Nu bet yra panasumu nesakyk, ortakiu valdymas, paneles forma, vairas kaip naujausio 9-5 P.S. Volvo S60 pirmos kartos man labai ok panele Girtas

Sitie ir man kazkaip prie sirdies…

beje, cadziai labai grazus Gerai

jo,bb ji ten grazi Cha cha suprantu butum nusiziurejes koki tai s4 modeli, ar siaip kokio ABT ar MTM garazelio padirbeta sedevra. Dabar pasijamei paprasta arkli,kuris brangus,nera labai talpus,vaziuoja so so,ir, jau kaip nusprendem,nera grazus Cha chaTai ka dabar daryt tau? Apakęs Cha chaVienintelis tikrai grazus modelis is Audi siai dienai (turiu galvoj ne toks kaip like modeliai) yra A7 Girtas nors nespjaunu i nei viena ,ir nuziuri kaip tikras AUDItorius visas new A8,A6,A5 ir t.t. Girtas

i.imgur.com/JgGm3.jpg

q, bet saviske iskist visada galiu, o su tokiu cts butu daug sunkiau Cha cha o ir aude manau nera brangi, pasiulykit daug pigesni universala 2005m modeli Klasta