Bet tai kai diduuuuuuma !
Trofejine austre
Vycia, na,paaiskink man,kokiame Lietuvos kraste naudoajamas sis issireiskimas " bet tai kai…" ir is ko jis kildinamas? Nugyvenau puse amziaus,ismaisiau Lietuva skersai ir isilgai ir niekada anskciau sitos bb-ienes negirdejau.Ir tik ,pries kokius 5 metus pradejo sitie “perliukai” lysti
nekoseris valgyt visokius gleivetus.
tapkė ,bet tinkamai užkepus
elytas? - ar ceche dave austres plaut? -pakilai pareigose?
I ka ju skonis panasus? Nesu mates tokio padaro. Kaip jas ruosia?
Tauti, cia dvigeldis moliuskas, alia musu bedante kur upese, atidarai peiliu uzpili acto ir gyva sako kad girdis kramtant kaip cypia … man uz pinigus neisiulytu praryt sito
Fu. cia jau satanizmas visiskas, kramtyt gyva sutverima.
Nu nakui, dar tokiu bajeriu nesu girdejes Kazka is tokiu gerai paruostu, gal ir skaniai suvalgyciau, bet gyva
nu sako jei per mažai atcto užpili ar dantais nenužudai tai paskui iš skrandžio per stemplę bando lipti
Jo! uztai jas valgant butina uzgert dideliu kiekiu vyno! kad slystu atgal
ka jus prasciokai suprantat
Užkepta su špinatais ir permezanu ,ir lašelis tabasko
newera pasijaute elYtinis gurmanas su savo komentu
Nu mane tokios egzotikos visai traukia. Tikrai noreciau pabandyt, ale cik ne gyva Kaunuskese kaip spiningaujam, kartais pritraukiam tokiu pailgu uzdaru kriaukliu, karta buvau atidares, visai ta mesa ten neblogai atrodo
Kazi kas ty do gyvis ir ar jos valgomos? Mazu katras zinot?
Dreisenos greiciausia ty, juodos, biski trikampes / piramides formos?
Nu pasakyciau, kad pailgos, tokios plokscios, gal kazkiek i stora nedideli cebureka panasios
Tai cia tada bedante? - ju geldelem (rudos, tamsiai rudos, vidus perlinis) gan didelem pakrantes nuklotos - udru maistas