Bet tai kai diduuuuuuma !

Bet tai kai diduuuuuuma !

Trofejine austre Gerai

Vycia, na,paaiskink man,kokiame Lietuvos kraste naudoajamas sis issireiskimas " bet tai kai…" ir is ko jis kildinamas? Nugyvenau puse amziaus,ismaisiau Lietuva skersai ir isilgai ir niekada anskciau sitos bb-ienes negirdejau.Ir tik ,pries kokius 5 metus pradejo sitie “perliukai” Kvankt? lysti Blogai

Tautosakos pradininkasyoutu.be/KPQhybMoC34

nekoseris valgyt visokius gleivetus. Blogai

tapkė Juokiasi,bet tinkamai užkepus Gerai

elytas? - ar ceche dave austres plaut? -pakilai pareigose? Linksmybės Juokiasi

I ka ju skonis panasus? Nesu mates tokio padaro. Kaip jas ruosia?

Tauti, cia dvigeldis moliuskas, alia musu bedante kur upese, atidarai peiliu uzpili acto ir gyva Kanda sako kad girdis kramtant kaip cypia … man uz pinigus neisiulytu praryt sito Veee Juokiasi

Fu. cia jau satanizmas visiskas, kramtyt gyva sutverima. Pavargęs

Nu nakui, dar tokiu bajeriu nesu girdejes Pavargęs Kazka is tokiu gerai paruostu, gal ir skaniai suvalgyciau, bet gyva Baisus Ne

nu sako jei per mažai atcto užpili ar dantais nenužudai tai paskui iš skrandžio per stemplę bando lipti Veee

Jo! Taip uztai jas valgant butina uzgert dideliu kiekiu vyno! kad slystu atgal

ka jus prasciokai suprantat Piktas

Užkepta su špinatais ir permezanu ,ir lašelis tabasko Gerai Niam niam

newera pasijaute elYtinis gurmanas su savo komentu Juokiasi Tūsas

Nu mane tokios egzotikos visai traukia. Tikrai noreciau pabandyt, ale cik ne gyva Ne Kaunuskese kaip spiningaujam, kartais pritraukiam tokiu pailgu uzdaru kriaukliu, karta buvau atidares, visai ta mesa ten neblogai atrodo Taip Cha cha Kazi kas ty do gyvis ir ar jos valgomos? Mazu katras zinot?

Dreisenos greiciausia ty, juodos, biski trikampes / piramides formos? Cha cha

Nu pasakyciau, kad pailgos, tokios plokscios, gal kazkiek i stora nedideli cebureka panasios Laimingas

Tai cia tada bedante? - ju geldelem (rudos, tamsiai rudos, vidus perlinis) gan didelem pakrantes nuklotos - udru maistas Taip Cha cha