Berniukas iesko mergaites
Mielos mergaites as taip jusu laukiu ,ieskau ir nepatikesit negaliu rasti… PADEKIT suraskit mane…
tai tu parashyk kiek tau ish kur tu ir ko tu nori tada daugiau atsilieps i tavo shauksmus…
turbut ieskai ne ten kur reikia. arba… patarimas - naudokis akimis, jei nepadeda, kreipkis pas okulista, medicina shiais laikais visagale…
nesityciok gal jam labai reikia…
jis kaip kiekvienas vyriškos padermės atstovas nori greit ir pigiai gauti įkišti, ištraukti ir pakartoti sistemingai.
Jei jis to nenori, vadinasi jis vis tiek nori, bet dar ir kvailas - nežino ko iš tikrųjų nori.
Ar tu tikrai BERNIUKAS?
tai nesupratau,kaip dabar bus?tu ieskai bet mes,merginos turim tave surasti?
atrodo jos PADEJO… ant to reikalo…
Labas dar karteli aciu kad atsilepete as tik ieskau draugu ir draugiu o seip esu naujokas tipo zalias… prasom is manes nesisaipyti
Kodel mano nuojauta kuzda,kad tu senai jau ne berniukas
as priesh tris dienas buvau naujokio… niekas nesishaipo…jei nepakeli jumoro…turek po ranka raminamuju
CALIGULA rašė:
astune rašė:
[email protected] @ngelaz rašė:
turbut ieskai ne ten kur reikia. arba… patarimas - naudokis akimis, jei nepadeda, kreipkis pas okulista, medicina shiais laikais visagale…nesityciok gal jam labai reikia…
Labas dar karteli aciu kad atsilepete as tik ieskau draugu ir draugiu o seip esu naujokas tipo zalias… prasom is manes nesisaipyti
Na va dabar galima bandyti ir kalbetis apie idomaus …
na nzn kiek tau metu … bet jei virsh 20 ir tu tirkai berniukas … tada beda
astune rašė:
Jam tikrai ne virs 20,ir jis tikrai ne BERNIUKAS
astune rašė:
na bet bent jau ash nesitytshiosiu - pats prashei
Vorovajka rašė:
astune rašė:
na nzn kiek tau metu … bet jei virsh 20 ir tu tirkai berniukas … tada bedaJam tikrai ne virs 20,ir jis tikrai ne BERNIUKAS
![]()
![]()
na nzn tiesiog… ai man tai sekas tokiu sutikt … virsh 20… ir dar…
traukiu as juos kazkaip
[email protected] @ngelaz rašė:
astune rašė:
na nzn kiek tau metu … bet jei virsh 20 ir tu tirkai berniukas … tada bedana bet bent jau ash nesitytshiosiu - pats prashei
as nesitycioju…tik pasitikslinu
astune rašė:
Vorovajka rašė:
astune rašė:
na nzn kiek tau metu … bet jei virsh 20 ir tu tirkai berniukas … tada bedaJam tikrai ne virs 20,ir jis tikrai ne BERNIUKAS
![]()
![]()
na nzn
tiesiog… ai man tai sekas tokiu sutikt … virsh 20… ir dar…
traukiu as juos kazkaip
tai gal jie labai patyrusios visi ieshko
astune rašė:
na nzn
tiesiog… ai man tai sekas tokiu sutikt … virsh 20… ir dar…
traukiu as juos kazkaip
Tai dziaukis kad nors tokius sutinki