benzovoz

benzovoz

Valio Pigus ir patikimas Juokiasi

bet tai kaiiip reikia jaustis …sulaukus 40metu ir tik tiek turto uzgyvenus Liūdnas Nežinau Cha cha

33 Cha cha Cha cha Cha cha

neatrodai ant tiek Blogai

tau Vudi zmona neprikaisioja ir nesako kokiu pvz…ale…va Vudislovai,musu kaimynas Antanas neturi nei 30ties,o kiek pasiekes,kieme x5,namas,grazus lieknas vyras…o tu va… Cha cha Blogai

rimtai jaustis ne kaip reiktu su tokiu vazinejant… Pavargęso dar kiek dziaugsmo… ir cia ne mus, o save jis bando itikinti Juokiasidr > gerai pasakyta Gerai

Mr>jei rimtai tai patikek,nera blogis tripakai Gerai numetei kur papuole,atbuliniu vaziuoji neziuredamas i veidrodzius,kol atsiremsi,salone px nx jei kas tarska…yra zavesio Gerai

storasis kyborgs kai uzvels, tai nu nx…kaskuom panasus komentarai i debiliuko (truliko) Ufff

Nei jis pigus, nei jis patikimas. Gal tik ekonomiskas Šypsena

per daug as to zavesio esu mates iki savo 30simtmecio… kazkaip norejosi kazko nezavingo ir paprasto Cha cha

baudejas > nusiciulpk kolukieti Mirkt Labas

baudejas rimtai kolukietis Taip,vakar atejo su alum ir naminiu rukytu kuNpiu Gerai Cha cha

Gerai Cha chapataikiau is pirmo karto Šypsena

Nu blin, o jei dabar važinėsiu su A4 2.5 v6 tdi tai daugiau respekto taškų bus? Cha cha

Jei qwatro butu tai jau pas mane i svecius galetum uzvaziuot Juokiasi

tu ne pries mumis demonstruok rezpektus,o pries savo zaviaja Moteris kurios tu teoriskai nenusipelnai Blogai

MrC> Deal. Kai uždirbsiu ant kvatro - atvažiuosiu Mirktdr> Ačiū už palaikymą Apkabinimas

“Alaus akinių” poveikis stipriau pasireiškia dailiosios lyties atstovėms, mat jos vos po poros taurių alkoholio nesugeba atskirti patrauklaus vyro nuo nepatrauklaus. stai doktoro paslaptis ir atskleista Cha chaSkaitykite daugiau: delfi.lt/news/daily/Health/mokslininkai-atskleide-alaus-aki niu-veikimo-principa.d?id=57697032#ixzz1r30h9m5A

as nesu patrauklus,tik mano kocielas nevaikistkas…va kame paslaptis Gerai Kietas