bent jau geros sanaudos

bent jau geros sanaudos

300km mieste prasukau neresetines pencininko rezimu.

prabangiai Cha cha

pas mane panasiai Taipabsukos nedideles ant laisvu Šypsena

bet skydelis kazkaip netraukia ant 7 klases Ne Nekaltas

kaip mano slyva kaime Valio

mrcyborg, *pimp…* te prabangiai… kietai vaziuoja nesuprantu del ko… toks jausmas kad buves simioras gerokai minkstesnis buvo… aisku ratai ten buvo r17, cia r18… bet vistiek kazkaip… vat ir bus tau restauruot vaziuokle…

nebaisiai dar Nekaltas su golfu 1,6 tdi pencinyko rezimu i 4 galima tilpt laisvai mieste. bet vaziuot reikia kaip apsisikus Cha cha

o tai jei normaliai judant kiek tada rodytu

webasto kurenas ?

nu kaip pencininko… nepenciniko sankryzoj startuoju is pirmuju visada… Bet nelauzau masinos, kickdown nevarau kas antroj sankryzoj nes dar nera viskas sutvarkyta taip kaip turi but… pradesiu kickdowninti bus 12-13~. webasto veikia, tik nzn kaip paziuret aisku ar 100proc veikia… Bet kai uzvedu kai saltesnis oras ties galiniu ratu vairuotojo pusej caksi kazkas garsiai… ar ten siurbliukas prie galo ar kas nzn, bet klausiau bmw forume, ne vienam taip yra kai kurenasi webasta…

burtiniks nusisautu su tokiom sanaudom

Pas mane duma is po masinos meta kai Webasto uzsikuria

jojo idomu kiek jo ta a8 parvaryta eda mieste Cha cha ypac jei benzinine… performance, pas mane ant w220 mesdavo taip nemazai dumo is po apacios… beda buvo webastoj, kazkas ten sugegede… bet padumindavo nemenkai… tai nx jungdavau ja lauk kaip ■■■■■■■ sustoji is po apacios ruksta dumai juodi Cha cha

na nejuoda pas mane, kai uzsikuria melinas nuruksta po to - baltas kaip is kamino Cha cha

nu bet a8 skydelis kazkos siuolaikiskesnis Šypsenamedia.brcauto.eu/car_images/big/621741_13.jpg

mrc ar zinai toki dalyka SKONIO REIKALAS ? nx cia pisi prota ?

perfo> eik trint galva… nei as tau kanors pifu nei as ka… Mirktsavo nuomone issakau… kapysh? JuokiasiP.S. tikrai nebuvo rinktasi masna, pagal skideli Juokiasi Juokiasi

Nieko bemvisko nelike sitame skydelyje jau Šypsena Labai pasikeite bmw dizaino idejos pasirodzius sitam modeliui…

Istrink gudruoli Gerai kartais geriau prasmingai patylet, ypac kai tai subjektyvu, fkus i cvet tavorisce niet