Beneton vs Barcelona (vertinimai,prognozes)

Beneton vs Barcelona (vertinimai,prognozes)

Tajgi sendien 21.30 lietuvos lajku ivyks ULEB eurolygos finalines rungtynes tarp Treviso "Beneton" ir "Barcelonos"…tajgi ka monote,kieno galimybes lajmeti jus vertinate gereau,kokius pliusus ir minusus komandose izvelgiate,kajp skiriasi ziu dvieju komandu zajdimo stiliai ir t.t…tajgi…

As asmeniskaj net nesitikejau Barcos matyti finale ir maniau kad finale susitiks CSKA ir Beneton,na bet kajp ivyko tajp,o siose rungtynese manau visgi turetu lajmeti Treviso "Beneton" tiesa objektyviai siu komkandu vertinti negaliu nes nesu mates sy sezona zajdzencios Beneton ekipos,bet sprendzians is ju rezultatu sy sezona jie man atrodo siuo metu pajegesni uz Barcos krepsininkus,aisku Barcos zajdejai gal indvidualiai ira pajegesniNekaltasbet…nu krc…mano spejimas butu +7 Beneton naudajNekaltas

Vakar Barsa mane pradziugino, del siandien bijau. Kaip Sarui seksis?

Rungtynes ne siandien, rytoj - SEKMADIENI !!!

sejp ash uzh barsa bet manaw wistiek lajmes Bennetonaz Nekaltas

Laimės Barselona.MVP bus vienas iš tų gaidelių-Fučka arba BodirogaVeee

Na negaliu sakyti kad Barca uztikrintai ir stabiliai zaide priesh CSKA Nemaciau kaip zaidzia Benettonas. Labai tikiuosi kad Barca laimes. Tokios senos tradicijos o dar nelaimejo Eurolygos Apakęs

o as tikiuosi kad juo taps jasikevicius,jei finale fantastiskai suzasCha cha

mano prognozes kad ir kaip butu gaila 55-45 barsos nenaudai

Na siaip jei butu serija tai statyciau uz Benettona, bet kadangi tai lemia vienerios rungtynes… Cia neimanoma prognozuoti. Pavarys Jasikevicius, bliambaa, Bodiroga ir sutriuskins Benettona. Arba atvirxiai.

Nesvarbu kas kaip sužais-vistiek MVP bus BodirogaVeee.na nebent pačioj pradžioj traumą gautų…

Manau jog Barcelona turetu svesti pergale nes vistiek savos sienos turi tam itakos!

niu ka kol kas mano prognozes pildosi, manau ir toliau taip bus Kietas

1. barsos priekine linija vis tiek atrodo rimciau nei sienos, gynyba geresne, taigi nebus tokiu lengvai daromu tasku kaip kad buvo rungtynese benetonas-siena

2. reikia manyti, kad jasikeviciu dengs edney, kurio ugis… bijau pameluoti ar ne 177cm? Nekaltas butu kvaila tuo nepasinaudoti, o juolab sunku tiketis, kad jaskai taip prastai kris kaip vakar

3. namu sienos Liežuvis jau per pusfinalio macha visi nusvilpinejo benetona, tai kas dabar desis? Nekaltas

klausimai kyla tik del to, kaip zais edney, nes praktiskai visas benetono zaidimas priklauso nuo jo. kai pradeda zaidimo gijas laikyti kitas zaidejas - vaizdas kardinaliai pasikeicia. manau pagrindinis klausimas butu izoliuoti edney. tam reikia kazkokio greito zaidejo. manau barsa turi keleta jaunikliu, turinciu daug jegu, kai tuo tarpu edney nezais pilna jega manau - patempta koja ar kas ten turetu atsiliepti. jei edney bus pristabdytas manau galima drasiai tiketis barsos pergales, o ji bus mano nuomone apie 9taskai Mirkt

xexe bandziau parasyti Fu c ka bet palaike kaip keiksmazodi Cha cha

edney galetu dengti arba jaska arba navaro arba dar koks ignacio rodrigues

Montepaschi Siena 79: 78 CSKA Moscow. Graikas is CSKA neimete baudos metimo paskutinemis sekundemis… Sveikinimai Mindaugui (deja tik 3 tsk./14 min. prisidejusiam prie komandos pergales). Songaila 15 tsk.

…jiop, turbut laimes Barcelona Šypsena…siaip jau manau, nes Bodiroga gerai suzais, o Jasikevicius bus antras pagal rezultayvuma ŠypsenaNekaltas

galejo cska laimeti juk ji siemet tikrai vertesne buvo negu siena ,kuri vos isnese kaili po piemo etapo

einu ziuret eurolygos apzvalghosLabas

as uz barsa , juk lietuvis zaidzia visgi Šypsena Gerai