Bendravimo su mentais Ypatumai

Bendravimo su mentais Ypatumai Girtas

Kaip bendrauti su mentais kai sustabdo. kai kurie visai neblogi. 1. Aš neduosiu vairuotojo pažymėjimo, jei nepalaikysi mano alaus. 2. Atsiprašau, mano radaro detektorius nebuvo įjungtas ir mašinos iš priekio nemirksėjo. 3. Ar jūs ne iš serialo “Kaimynai”? 4. Jau tu tikriausiai spaudei dugną, kad tik pakalbėtum su manimi. Šaunuolis! 5. Tikriausiai tu buvai sveiko proto, stodamas į policijos akademiją? 6. Ar patikrinsite mano bagažinę? 7. Aš moku tau atlyginimą! 8. Aš tik bandžiau įsilieti į eismo intensyvumą. 9. Kodėl mane sustabdėte, gal aš girtas? 10. Mano teises išsivežė Rūta + gėriau tik butelį alaus. 11. Paklauskite, kur nusipirko tokią šaunią kepurę, ir būtinai paprašykite pasimatuoti? 12. Kada prieina policininkas prie mašinos sakykite: “Labas vakaras, jūsų vairuotojo pažymėjimas ir techninis pasas”. 13. Paprašykite policininkų mašinos draudimo poliso. 14. Paprašykite, kad įjungtų sireną. 15. Palieskite pareigūną. 16. Daug ir garsiai verkite. 17. Prieš sėsdami į policininkų mašiną bent 10 min. kalbėkite poterius. 18. Skambinkite draugams mobiliuoju ir tempkite laiką. 19. Išdėstykite prie mašinos vaistinėlę, gesintuvą ir pradėkite nusirenginėti rėkdamas, kad taip liepė pareigūnas. 20. Paklauskite, kur jis kerpasi? 21. Eidamas į jų automobilį nukriskite ir vaidinkite, kad stipriai susižeidėte. 22. Jų mašinoje apsimyžkite, jei galite - ir apsišikite. 23. Kai gausite baudos kvitą, sakykite, kad neįskaitote. 24. Graužkite ir kiškite į visas skyles policininko tušinuką, kurį jis davė kvitui pasirašyti. 25. Jei vis dėlto nutarėte policininką papirkti ar mokėti baudą, pasiūlykite jam išsitraukti pinigus iš jūsų kelnių kišenės. 26. Išsitraukite kilimėlį ir melskitės atsisukęs į Mekos pusę. 27. Į policininką kreipkitės pavarde, kiekvieną kartą besikreipdami prašykite ją pakartoti. 28. Nuolat murmėkite sau panosėje. 29. Paklauskite, ar jis išnuomos savo aprangą vakarėliui. 30. Pasiūlykite jam paburti iš delno. 31. Vaikščiokite ratu aplink jų mašiną nekalbėdamas. 32. Vaidinkite, kad neatsidaro jūsų automobilio durelės, išlįskite pro langą ir sakykite, kad palikote mašinoje teises, techninį pasą ir t.t., žodžiu, šitą procesą kartokite kuo daugiau kartų. 33. Paklauskite, kur jie pirko tokį šaunų automobilį ir už kiek jį parduoda. 34. Paprašykite jo leidimo ginklui ir daktarų komisijos pažymos, kad toks žmogus gali turėti ginklą. 35. Paprašykite parodyti jo ginklą, jei neleis, sakykite, kad tik norėjote pažiūrėti, kurio didesnis.

Juokiasi

Gerai

Juokiasi

patiko man =]~

neblogai… Šypsena

12 geras Cha cha

Deja kartojasi : [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/126948.48 1-=(2124441343](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/126948.481-=(2124441343)