Benames kates

Benames kates

Neabejoju, kad kai ka is jusu sokiruos sis mano rasinukas, bet… NustebęsSituacija tokia. Gyvenu privaciam name, turiu soda, o jame jaukia pavesine su 2 sofomis. Ji vasaros tipo - pusiau atvira. Siemet atsirado valkataujanciu kaciu, kurios ijuko i mano sofas. Kiekviena karta atejus i pavesine, gobelenai ismozoti purvinomis ju kojomis. Tiesiog nera jokiu paprastu budu kaip jomis atsikratyti, todel teko pasidometi ju nuodijimu. Deja, kur neuzeisi, visur tik ziurkiu nuodai. O jie katems tikrai nebus idomus. Nekaltas Gal kas galite patarti kaip jas isnuodyti? O tiems, kurie jas labai myli ir puls man aiskinti, kad jas nuodyti negerai, palieku atvira klausima - o ka daugiau daryti? Pagaliau ir ziurkes [prijaukintas] siais laikais zmones laiko, bet valkataujancias nuodija be gailescio. Nekaltas

aishku geriausias gi ne tau vidurius visus ishsuks ish skausmo Mirktne tu vemsi, ne tu gulesi susirietes ant zhemes. Tu geriau daryk kaip mano viena pazhystama padare nupirko farsho ir sumaishe su stiklu smulkiu gi gyvulys, kas chia tokio. Taip

Nuodyti - tikrai sadizmas. Be to, nuodų gali paragauti ir kiti gyvūnai. Negi negalima išsikviesti atitinkamos tarnybos, kuri užsiima valkataujančių gyvūnų gaudymu? Sanitarnė tarnyba? Karantinavimo tarnyba?

Bet pasiulymu neturi barzdote… Nekaltas

atstrėlivat’ nada Baisu

jei rimtai, tai isheitis visada yra, pvz uzhklok tas savo sofkes ar dar kas nors, shuni gi turi, tai ka jis kachiu ish kiemo nevaiko? Galu gale isigyk pats katina , pas mus kai kate i soda atvazhiuoja, joks katinas nebeuzhsuka i jos valdas, valkataujantis ar ne…Jei tas shuva tau naishvaiko kachiu isigyk dr viena terjera koki, garantuotai kachiu neliks.

Va cia mintis. Pabandysiu. Taip

esme tame, kad pouolu ash ant taves neirodinejant gerai negerai, bet sadizmas yra sadizmas! Jei tu nesupranti, kad apsinuodijus skausmas yra vienodas tiek zhmogui tiek gyvuliui tai ka galima tau pasakyti.

Nejuokink barzdote. Cha cha Kaciu is mazens nemegstu - jos pauksciuku priesai. MirktO suo valdo tik 1 aro plota, tuo tarpu pavesine ismurinta kitam 10 aru sodo gale. Liežuvis

O ziurkem neskauda? Apakęs Gyvenimas yra gyvenimas ir reikia imtis net krasutiniu priemoniu. Simono patarimas realistiskesnis. Taip

paukschiukai slieku prieshai Mirktman visishkai nejuokinga ir nera jokio skirtumo , vienas dalykas uzhmushti staigiai, kitas dalykas kankinamai su sadizmu!Jokio skirtumo ka megsti ko nemegsti. Uzhklok sofke savo, isigyk dar viena shuny kad kita puse tau saugotu Liežuviskaip jau sake Daiva galu gale ishsikviesk tarnybas Šypsena nors jos nemanau, kad visas kates ishgaudys… Zhiurkiu nenuodiju ir ash, man jas kates ishgaudo Mirkt

O tu kuriam tai laikui (kelioms dienoms) perkelk shuni (ta prasme pririshk) ten prie savo sofu, jis ir ishgainios kates. Yra dar vienas gana abejotinas budas: pastatyti ten ivairiu besisukanciu ir triukshmaujanciu pricindalu, kurie siaip naudojami paukshciams gasdinti, bet mazu pades. Dar variantas: Uzklok sofas kokiu tai polietilenu ir aplink pastatyk drekintuvu- nu kaip jie ten vadinasi, laistytuvai ar kaip, vienzo tie daiktai kurie laisto vejas. Nei viena kate neis ten kur shlapia. Kelias dienas pasikankinsi nepailsedamas ant sofu, bet kates irgi atpras ten lysti. Dar gali prideti peliu gaudykliu (tos medines mazutes) ant kuriu kaip masala mesos gabaliuku uzdes. Jos kaciu labai nesuzeis, bet gerokai ishgasdins. Dar gali skarbonkiu prikabinet aplink, jos nelys nes triukshmas bus kai vejas pus i skarbonkes. Nu va taip, bet jei nuodysi tai bus blogai, o vdrug kur nors liks koks gabaliukas ir tavo shuo sues ar draugu shunys…O tada juk gaila bus ania? Arba neduok Dieve vaiku kas atsivesh o tie beshliauziodami po veja suras nuodu ir sugrus i burna??? nuodai gi labai ilgai laikosi.

Issinuomok dobermana…

bl, zhiauriau nesumastai? Žliumbia pas mane taip pat yra apsigyvenes kieme benamis katinas, bet nieko ash jam nedarau Ne

Gal yra kokių skysčių ar šiaip ko nors nemalonaus (katėms), kuriuo sofas galima apipurkšti ir katės nebelįs Nekaltas

priglausk tas kates ir bus problema ispresta Mirkt Kietas

O kodel gi tau to nepadarius. ??? Juokiasi Kietas